USEFUL IDIOTS


0

Waar wij eerdere generaties seperaat benoemde als de babyboomers, generation X en de flowerpower generatie, is er nu een allesdekkende term voor alle nu (nog) levende generaties tezamen…… de useful idiots.
De useful idiots combineren de ‘hey man i’m stoned, i don’t give a fuck’ flowerpower mentaliteit met het hernieuwde vrijheidsvertrouwen van de babyboomers en de welvaartslusteloosheid van generation X, waardoor er een ware rode loper wordt uitgelegd voor de installering van de dictatuur der Nederlanden.

Hele generaties die gezinnen hebben gesticht, bedrijven zijn begonnen en de opkomst van de digitale wereld met open armen hebben verwelkomt, zijn nu niet meer in staat tot het nemen van de simpelste beslissing, daarmee indirect transformerend tot Little Britain’s Carol Beer…….. government says no!

Ik begin me steeds meer af te vragen: hoe zijn die mensen, die soms al 80 tot 90 jaar oud zijn, door hun hele leven heengewandeld, als blijkt dat zij niet de simpelste beslissing voor zichzelf kunnen nemen?
Hugo zegt dat ik niet mag knuffelen, maar als ik morgen om 10 over 11 mijn gifspuitje heb genomen, dan mag ik om 12 over 11 mijn kleinkinderen weer knuffelen. En ze staan erbij en kijken ernaar.

Hoe hebben dit soort mensen ooit kinderen op de wereld gezet, en deze tevens ook nog opgevoed?
Hoe konden deze mensen door het woud van wetten en regelgeving eigen bedrijven oprichten, en daar soms ook stinkend rijk mee worden?
Hoe konden deze mensen überhaupt een dag leven zonder de – nu noodzakelijk blijkende – leidende hand der dictatuur op hun schouders?

Wij leven met zijn allen in a real live aflevering van the living dead, want ik zie om mij heen alleen maar ja-knikkende zombies, die het hen toegeworpen portie staatsvoedsel monotoon en wezenloos tot zich nemen zonder hierbij de vraag te stellen of er ook enige voedingswaarde in zit.

The useful idiots zijn de eerste generatie(s) die zichzelf op de transportband naar het slachthuis instaleren, daarbij denkend dat deze band ze naar het vernieuwde walhalla der geprikten zal dirigeren, waar zij in een oase van vrijheid en blijheid op de eindeloze groene weides mogen grazen, als een verbeterde versie van de 70 maagden.

Ik durf te beweren dat de huidige indoctrinatie van deze personen verder gaat dan die van de Manson familie, van de volgers van Jim Jones en de Branch Davidians (Waco sekte) en dat op enig ogenblik als hun overheid daarom vraagt, zij bereid zijn geweld te gaan gebruiken tegen allen die hun vaccinatie-utopia in de weg staan.

De klamme deken van angst, die deze levende zombies als staatsuniform om hun bibberende lijven hebben geworpen, is inmiddels zo vergroeid met hun hele wezen dat deze als bij een slachtoffer van verbranding niet meer te onderscheiden is van de huid, en dus de persoonlijkheid.

Het is ronduit eng hoe mensen in een constante staat van het Milgram experiment worden gebracht, waar het eigen geweten wordt ingeruild voor blinde gehoorzaamheid aan autoriteit, onder de ‘goedkeuring’ dat we het doen voor de ander zijn gezondheid.
Niets, maar dan ook niets hebben wij geleerd van diverse oorlogen, van de oprichting van de DDR en van de creatie van nieuwe wereldmacht China, waar geestelijke indoctrinatie en vrijheidsberoving meer op het menu staan dan Nasi Goreng en Foe Young Hai.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder