Vaccin pandemie


2
May 10, 2020. Vancouver, Canada Today another lock down protest happened in downtown Vancouver. Conspiracy theorists, far right religious memberes and anti-vaxxers met to protest lock downs and vaccines. They even screamed at first responders/nurses at St.Paul's Hospital. Scenes here depict the protestors and standerbys on this day. (Jen Osborne)

Vorige week donderdag, een goeie kennis in de nacht onderuit op toilet, enorme bult op zijn kop en vijf hechtingen. Voelde een tijdje niets meer na de val, darmen al een poosje niet op orde. De artsen in het ziekenhuis gooien het op lage bloeddruk. Gister een collega, 4 uur in de kelder gelegen bij hem thuis met een bloedpropje. Weet niet hoe het nu met hem is maar het klinkt niet goed. Zomaar een paar voorbeelden uit mijn directe omgeving. Waar ik tijdens de ‘Covid pandemie’ over geen ernstigere gevallen hoorde als een positief testje hier en daar is dat nu anders. De Vaccin pandemie is echt een ‘dingetje’.

Gelukkig heeft niet iedereen er last van, het lijkt er sterk op dat er ook zoutoplossingen zijn ingespoten hier en daar om een beetje spreiding te krijgen. Als iedereen tegelijk omvalt wil niemand ooit nog een vaccin natuurlijk. Heel slim gedaan. Diegenen die er nu tussen doorlopen krijgen in de volgende ronden hun portie nog wel is de gedachte. Hugo heeft al flink ingeslagen.

Je kunt als vaccinfabrikant natuurlijk van alles uithalen nu. Het vaccin is immers heilig. Qua dosering, qua inhoud. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stop er maar in wat je wilt en dan kijken we wat er gebeurd. Daar lijkt het op. Geen openheid over de inhoud van de verschillende vaccins geen verantwoordelijkheid. Het belangrijkste is; Cashen.

In America zien we nu dat mensen er genoeg van beginnen te krijgen, luchtverkeersleiders zijn gestopt met werken en de medewerkers van Amtrack en Southwest Airlines lijken ook massaal het bijltje erbij neer te gooien. Californie loopt leeg met 3500 mensen per dag en ga zo maar door. Geen media aandacht daarvoor natuurlijk. We moeten geen slapende honden wakker maken. Dit gaat natuurlijk consequenties hebben. De onrusten waar Klaus Schwab eerder sprak, die hij deze winter verwacht vanwege onvrede zullen een feit worden. In Italie zijn gister ook de kopstukken van een partij opgepakt die de protesten hebben gesteund. Verder harde acties tegen de bevolking zoals in Australie. We moeten slim zijn. Waar zit de Achilles hiel?

Annelies Strikkers zocht nog wat data uit:

Afbeelding

Like it? Share with your friends!

2
Frontier4