Vrijwilligheid van levensbelang!


2

Althans voor Mark, Hugo. Als we het vrijwillig doen, hoeven Mark en Hugo ’s-nachts niet wakker te liggen, niet omdat ze een geweten zouden hebben, nee omdat ze bang zijn voor toekomstige consequenties. Dan kunnen ze zeggen, ‘jullie hebben het zelf toch gewild?’ Wij hebben het alleen aangeraden. Jullie dragen zelf de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de gevolgen. Simpel.

Juridisch is dat waarschijnlijk heel slim gespeeld. Ze zullen ze alle middelen inzetten om iedereen er vrijwillig voor te laten kiezen. Ze zullen net zo lang sarren en maatregelen opleggen totdat iedereen overstag is gegaan. Op het moment dat de inspuiting verplicht wordt dan kan het best zo zijn dat dit juridisch voor hen een heel ander verhaal wordt, of kan gaan worden. Dan wordt het wellicht risicovoller voor hen. Komt het eigen hachje in het geding.

Verantwoordelijkheid hebben ze liever niet, liever dat de hele kamer instemt met een vaccinatieplicht want dan hebben ze de aansprakelijkheid weer lekker gespreid. Zo spelen ze het. Waar het kan gaan ze om de kamer heen qua maatregelen, maar op het moment dat het spannend wordt zul je gaan zien dat ze de verantwoordelijkheid bij anderen gaan neerleggen.

Hun pleidooi voor een toekomstig tribunaal: vrijspraak, iedereen heeft er zelf voor gekozen!


Like it? Share with your friends!

2
Frontier4