WAAR EINDIGT DE MEDISCHE APARTHEID?


0

Als de geschiedenis ons één ding heeft geleerd, dan is het dat macht die in handen is gegeven van overheden, het bedrijfsleven en de zelfbenoemde elite, nimmer vrijwillig wordt teruggegeven naar de plaatst waar deze macht het meest veilig is…….. in de handen van de mensheid.

De wereldwijd nagejaagde medische apartheid is een uitvloeisel van eerdere pogingen – o.a ww2 en de Zuid-Afrikaanse apartheid – om grote groepen mensen te beknechten en rechten te ontzeggen op basis van persoonsgerelateerde criteria.

Hebben wij in de begindagen van de aids epidemie mensen het recht ontzegt om winkels te betreden, concerten te bezoeken of op hun werkplekken te verschijnen? Nee uiteraard niet, omdat ons ‘mondiale gevoel’ op dat moment nog niet op standje accepteren stond.
In die dagen was het niet mogelijk om middels social media een ongekende psychop uit te rollen, en de wereldbevolking gijzelaar te maken van de eigen gedachten.

Vergis u niet mensen, de nu nagejaagde medische apartheid middels een gehypet virus, is het werk van vele decennia waarin wij als bevolking in slaap gesust zijn middels de schijnveiligheid van ons comfortabele bestaan.
De tentakels van het ‘monster’ zijn middels onze koopwoningen, leasebakken, creditcards, banen, uitkeringen en ons – door de maatschappij opgelegde – consumptiegedrag in een steeds verstikkender wurggreep om ons heengeslagen, waardoor wij voor ons voortbestaan volledig afhankelijk zijn geworden van derden, waardoor men uit angst voor verlies – en niet eens van ons leven – volledig in de greep is gekomen van een hypothetisch angstscenario.

Men is nu – wat men noemt – aan het ‘finetunen’ omdat het merendeel der angstige schapen feilloos binnen de – door overheid, bedrijfsleven en elite bepaalde – lijntjes blijft kleuren, maar het weerbarstige deel middels de medische apartheid teruggefloten dient te worden van hun tripje down revolutionairy road.

Waar houdt deze medische apartheid echter op denkt u, want nimmer in de geschiedenis is er sprake geweest van een ‘tevreden’ dictatuur?
Eén van de kenmerken van een dictatuur is dat deze werkt op de brandstof van constant aanwezige rebellerende factoren, is het niet om de angst gaande te houden dan wel om het eigen perverse karakter te bevredigen.

De aangekondigde medische apartheid stopt dus niet bij de voordeur van een volledig dekkende vaccinatiegraad, dat is slechts the beginning of things.
Voor het murw gedraaide brein is straks een ‘sollicitatiegrens’ die loopt van bent u gevaccineerd, naar heeft u kanker, geen onoverkomelijk probleem meer, wat de rode loper uit zal leggen voor elk denkbaar (medisch) discriminerend scenario.

Het gehypte biervirus is – voor de overgrote meerderheid – geen levensbedreigend virus, het is slechts een richtingaanwijzer die aangeeft waarheen deze fascistische dictatuur zich gaat bewegen als wij, het volk, dit toelaten.


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder