WAAR IS HET VERTROUWEN OP GEBASEERD


-1

Vertrouwen in de overheid, het is tegenwoordig een heikel discussiepunt wat zelfs hele gezinnen uit elkaar scheurt, en vriendschappen in één klap vernietigt.
Maar als we er nu een rustig over nadenken, waar is dan dat vertrouwen, of wantrouwen, op gebaseerd?
Wat heeft uw overheid, laten we zeggen pakweg de laatste tien jaar gedaan, om uw vertrouwen of wantrouwen te verdienen?

In de hoek van de vertrouwelingen wordt altijd gezegd dat onze overheid – lees: Mark Rutte – ons zo vakkundig ‘uit’ de crisis hebben geleid, maar is dit ook daadwerkelijk zo?
Wie, als normale burger, kon begin 2020 oprecht zeggen dat er niets meer gevoeld werd van de crisis?
Wie kon beamen dat hij er daadwerkelijk op vooruit gegaan was t.o.v. de crisisjaren?
Ja Nederland stond er qua overheidsfinanciën beter voor, maar is dit het meetpunt om te zeggen: wij waren uit de crisis?
Kijk eens om u heen in uw directe omgeving en constateer dan eerlijk, door de leegstand in winkelpanden, het aantal faillisementen en het aantal mensen dat u kent die hun baan verloren hebben, of noodgedwongen ander werk hebben moeten zoeken omdat hun werkgever failliet is gegaan, dat wij als burgers in het geheel nog niet uit de crisis waren, maar slechts hebben mogen opdraaien voor die ‘fantastische’ overheidsfinanciën waarbij het geld tegen de plinten klotsten.

De crisis is ‘bezworen’ – althans dat beweert Den Haag – doordat de burgers van Nederland een ongehoord offer hebben geleverd om niet enkel de bv. Nederland omhoog te houden, maar zelfs de bv Europa.
Lonen blijven al jaren achter bij de inflatie, prijzen stijgen exorbitant en onze pensioenen worden onder onze reet vandaan gestolen en dit alles door een overheid waar een groot deel van de Nederlanders vertrouwen in heeft…… en dan vraag ik nogmaals: waar is dat vetrouwen op gebaseerd?

Sinds de opkomst van Mark Rutte is Den Haag verworden tot een open kliniek van leugenaars, narcisten en psychopaten en is kiezersbedrog en overheidsintimidatie leidend geworden, maar nu ten tijde van corona is gladde Markje ineens te vertrouwen?

De voorbeelden van de ware intenties van onze overheid stapelen zich letterlijk op met verloren bonnetjes, vergeten memo’s, de MH17 beerput, de vele schimmige Oranje-deals, het Groningse gasschandaal, de dividendbelasting soap, de toeslagenaffaire, alle bewezen leugens rondom corona en ga zo nog maar even door, en toch blijft een deel van ons volk een blind vertrouwen houden in Ali Rutte en zijn 149 rovers, en waarom?
U krijgt keer, op keer, op keer een f-you middelvinger als een medicinaal wattenstaafje in uw neus gedrukt, maar toch buigt u wederom voorover om de schwanz van gladde Mark weer te ontvangen.

Bent u dan – om in de woorden van van Gaal te spreken – zo achterlijk of ben ik zo slim, dat ik inzie dat er een regering zetelt in Den Haag die slechts één doel nastreeft en dat is het totaal kapot maken van u, mij en ons vaderland.

Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jesse Klaver, Rob Jetten, Katje Ollonkreng – sorry kan het niet laten bij dat intens enge mens – en al die andere poppenkastspelers geven geen ene moer om uw en mijn welzijn, en wie anno 2020 nog denkt dat deze mensen het Binnenhof bevolken om onze belangen te vertegenwoordigen, die heeft iets te lang aan de trog van de farmaceutische industrie gelegen.

Uw belangen zijn niet de belangen van politiek Den Haag, want als dit zo was zouden er geen zwart gelakte dossiers bestaan, zou het begrip WOB-verzoek niet in het leven geroepen zijn, was er geen sprake van staatsgeheim voor het eigen volk en zouden er zeker geen clubjes zijn als de Bilderberggroep, kortom wij worden belazerd en zoet gehouden waar wij bijstaan, en het meest weerzinwekkende ervan is….. het gebeurd meer en meer gewoon in de openheid.

Wij hebben een Minister-President – ik noem het liever Manipulatieve-Performer – die zijn kameroptredens als geintje ziet, gezien het eeuwige geklooi op zijn telefoon en het gegein met vak K – maar die in serieuze staatszaken ineens last heeft van zijn geheugen, zelfs in dermate sterkte dat hij ontkent een toespraak over groepsimmuniteit gehouden te hebben….. een toespraak die miljoenen Nederlanders hebben mogen aanhoren.

Bij dit soort zaken, en in kwesties als de nationale afgang in het dividendbelasting drama, blijkt glashelder dat deze joker niet met zijn ‘vak’ bezig is, maar slechts met leugens, bedrog en geveinsd geheugenverlies een theaterstuk opvoert.

Dit alles wetende, want het heeft zich allemaal in ons gezichtsveld afgespeeld, zou toch een groot deel van ons volk alvast kaartjes reserveren voor de spuitrij van Hugo zijn wondervaccin, in de wetenschap dat dit vaccin in nevelen is gehuld, en besteld bij een bedrijf dat een ware waslijst aan veroordelingen en schandalen achter haar naam heeft staan met o.a. het leuke feitje van het verzwijgen van de dodelijke bijwerkingen van een van hun ‘medicijnen.’
En wederom wordt nasty Hugo gelooft op zijn iewat vergrote pupillen, want hij heeft uiteraard het beste met onze gezondheid voor, zoals hij dit ook had met al die overleden senioren in verzorgingstehuizen.

Hoe achterlijk – ja sorry, ik benoem het nogmaals – moet je nu toch wezen om nog vertrouwen te hebben in dit soort levensgevaarlijke, en niets en niemand ontziende, ‘volksvertegenwoordigers’ als de bewijzen – en ja ik noem het bewijzen en geen complottheorieën – zich ontvouwen in ons aller dagelijks leven.

Het zal Rutte en de Jonge een rotzorg wezen of AstraZeneca een waslijst aan veroordelingen en schandalen aan haar giftige aars heeft hangen, want de noodzaak tot zorg is er ook niet.
U, het blinde deel van het Nederlandse volk, laat zich gewilliger naar de slachtbank voeren dan de slachtoffers van ‘sluipmoordenaar’ Schouten, en op uw weg erheen smeekt u nog even om een trap na.
Een overheid heeft niets te vrezen van een burger die liever in zijn fantasie blijft leven, omdat hij de waarheid niet aankan.


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder