Waarom ze een brandstof crisis veroorzaken..


0

Dr. Vernon Coleman

Al vele, vele maanden waarschuw ik dat elk stukje schijnbare incompetentie een doel heeft. Politici offeren hun reputatie op in hun vastberadenheid om constante chaos en angst te creëren.

De recente brandstoftekorten zijn wereldwijd en worden aan allerlei factoren toegeschreven.

Er is, zo moeten we geloven, een plotseling internationaal tekort aan mensen die vrachtwagens kunnen besturen. Ze hebben allemaal covid. Ze hebben allemaal een PCR-test niet doorstaan. Ze zijn allemaal naar huis gegaan, naar Roemenië of Polen. Ze hebben allemaal de hik.

Het is, zeggen de altijd giftige Remainers, allemaal de schuld van Brexit (hoewel ze moeite hebben om Brexit te gebruiken om brandstoftekorten in de VS en de rest van Europa te verklaren).

We moeten het brandstoftekort de schuld geven van, nou ja, een tekort aan brandstof, zeggen anderen. De wereld heeft plotseling geen olie en gas meer.

Dit alles is natuurlijk onzin.

De brandstoftekorten zijn gepland en zullen voor onbepaalde tijd doorgaan, aan en uit.

Wat is het doel?

Ten eerste is het plan om de wereldeconomie te vernietigen nog steeds een werk in uitvoering.

Ten tweede zullen tekorten aan chauffeurs en brandstof leiden tot voedseltekorten en dramatisch stijgende prijzen. Dat zal leiden tot inflatie. En dat zal de economie nog verder schaden. En veel mensen zullen sterven door gebrek aan warmte en voedsel. Dat maakt ook allemaal deel uit van het plan.

Ten derde zorgt de sluiting van tankstations ervoor dat veel mensen weer thuis moeten werken. Net nu kantoren een beetje begonnen open te gaan, zullen er weer veel sluiten. Nogmaals, dit zal de economie helpen vernietigen.

Ten vierde wordt het gebrek aan brandstof gebruikt als excuus voor meer NHS-sluitingen. Dat maakt natuurlijk deel uit van het plan. Er zullen onvermijdelijk meer doden vallen. (Vreemd genoeg ben ik er echter van overtuigd dat de leveringen van covid-19-prikken door zullen komen en dat prikken op scholen niet hoeven te worden geannuleerd.)

Ten vijfde maakt het gebruik van minder brandstof allemaal deel uit van de oplichterij van de opwarming van de aarde. De groene sekteleden zullen waanzinnig blij zijn als ze ons gebruik van fossiele brandstoffen kunnen verminderen - zelfs als dit miljoenen doden tot gevolg heeft.

Ten zesde steeg de online zoektocht naar elektrische auto's in een dag met 1.500%. Niemand wil elektrische auto's kopen omdat die een beperkte actieradius hebben en er niet genoeg oplaadpunten zijn. En dus zal een gecreëerde brandstofcrisis automobilisten aanmoedigen om over te stappen op elektrische auto's. En dan, over een paar jaar, zijn elektrische auto's verboden omdat er niet genoeg elektriciteit is voor verwarming, koken en verlichting. Dat zal ons allemaal enthousiast maken om naar onze kartonnen flats in een stadscentrum te verhuizen.

There is one snag as far as the virtue signalling moronic numpties are concerned.

If there’s no traffic around what’s the point in trying to block motorways?


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4