WAT IS MARK RUTTE


0


Nu ons land, en haar bevolking, zo ongeveer tot de laatste steen, en het allerlaatste beetje mensenrechten worden afgebroken, rest slechts nog de vraag: wat is Mark Rutte eigenlijk?
Wie de politiek een beetje volgt, die ziet dat een positie in de kabinetten van Rutte iets met je doet. Is het niet op het geestelijke morele vlak, dan wel op het gebied van uiterlijke kenmerken.
‘Frisse’ jongen Hugochenko is gedurende zijn corona-schrikbewind, en de nasleep daarvan, getransformeerd van posterboy van het Hollands welvaren, tot het nog veel lelijkere broertje van Beetlejuice, een transformatie die volgens de geruchten aan een poederachtige substantie ligt, maar volgens mij meer aan het feit dat onmenselijk en welhaast psychopatisch handelen altijd sporen nalaat…… is het niet innerlijk dan wel uiterlijk.


Bij Mister Teflon is er echter – zo goed als – geen spoortje te ontdekken van een uiterlijke aftakeling, deze paling in een emmer snot heeft nog steeds hetzelfde ‘pokdalige perzikhuidje,’ als toen hij voor de JOVD een vurig pleidooi hield voor bestialiteit. (https://jovd-digitaal.dnpp.nl/perioden/jaren-negentig/politieke-opstelling)
Wie al zó fucking lang dit soort ziekelijke gedachten nastreeft, en probeert wettelijk haalbaar te maken, die moet op enig moment de – zo bekende – man met de hamer tegenkomen, en in front of the nation een soort van publieke meltdown voor de kiezen krijgen, maar niet dit rolmodel voor het politiek geaccepteerde geheugenverlies.


Komen we dus terug op de vraag: wat is Mark Rutte eigenlijk, en beschikt hij überhaupt wel over menselijke kwaliteiten, of past zijn gedrag eerder in een aflevering van Criminal Minds, waarin een team profilers van de FBI de zwaarst gestoorde criminelen probeert te analyseren?
Een persoon onder wiens bewind tienduizenden ouders en kinderen volkomen kapotgemaakt en ontvoert zijn, en die daarna met eenzelfde glimlachend genoegen de rest van de Nederlanders in de vernietigings-shredder probeert te flikkeren, die komt – naar mijn bescheiden mening – niet meer in aanmerking voor menselijke kwalificaties, maar voor medische termen als narcistisch en psychopatisch.
Mogen wij – zeker ook gezien dit zéér verontrustende filmpje https://twitter.com/Repelsteeltje21/status/1545513304180891649) zo langzamerhand constateren dat Mark Rutte volkomen van de realiteit is losgeweekt, in zijn eigen solitaire bubbel leeft en dus in aanmerking komt voor een kwalificatie als psychisch patiënt, een kwalificatie die hem ongeschikt maakt om nog langer aan de knoppen van ons landsbestuur te zitten?


De degeneratie van het geestelijk vermogen van Mark Rutte is zo mogelijk nog meer zichtbaar in zijn Zonnekoning-gedrag tegen de eigen VVD, waarmee hij zich meer en meer positioneert als de krankzinnige dictator van het poldermodel. (https://www.telegraaf.nl/nieuws/1908052916/rutte-niet-eens-met-vvd-steun-voor-btw-koopkrachtplan)

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder