Wat is The Great Reset? (update)


1

Een complete introductie via www.zaplog.pro

Een goed begin om overzicht te krijgen is dit artikel met bijbehorende documentaire.

Het duistere verleden van Klaus Schwab

Is de echte Klaus Schwab een vriendelijke oude oom die goed wil doen voor de mensheid, of is hij echt de zoon van een nazi-collaborateur die slavenarbeid gebruikte en de nazi’s hielp om de eerste atoombom te bemachtigen? Dit is een long read door Johnny Vedmore van Unlimited Hangout

De Great Reset volgens professor Michael Rectenwald

In termen van bestuur betekent de Great Reset een steeds meer gecentraliseerde, gecoördineerde en uitgebreide overheid en “gouvernementele entiteiten”, de convergentie van ondernemingen en staten, en de digitalisering van overheidsfuncties, waaronder, met behulp van 5G en voorspellende algoritmen, het in real time volgen en bewaken van lichamen in de ruimte of het “anticiperende bestuur” van menselijk en systeemgedrag.

Wie is Klaus Schwab volgens Winteroak

“The Great Reset” (ook bekend als “Build Back Better”, “The Fourth Industrial Revolution”, “The New Normal”, “The Green New Deal” of “The New Deal for Nature”) is een poging tot een wereldwijde staatsgreep op een schaal die nog nooit eerder is vertoond. Het is een poging van een ultra-rijke kliek om totale controle te krijgen over elk aspect van onze wereld, ons leven en ons lichaam. De toekomst die zij voor ons in petto hebben is een fascistische transhumanistische hel waarin vrijheid is afgeschaft en mensen worden samengevoegd met robots en worden veranderd in handelswaar voor de winst van de elite.

Winteroak heeft ook ontzettend goed archief met veel materiaal over dit onderwerp.

De best bekeken artikelen van de maand december 2021


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4