We nemen de regels van het auto rijden even door


-1

We nemen de regels voor het auto rijden even door:
Wel of Niet met meerdere personen uit een ander huishouden met de auto op vakantie?

Helaas, er verandert niks aan de voorgaande regels op het gebied van auto rijden. De oude absurde regels blijven gewoon aan. 

Er wordt gepraat over een afspraak, maar laten we zeggen dat het ons opgedrongen is dat, als je niet tot het zelfde huishouden behoort, je niet samen in een auto mag zitten. Buiten hou je immers ook anderhalve meter afstand van elkaar. Het is uiterst strafbaar als je met meerdere personen in een auto zit die niet tot je huishouden behoren. Er staat een boete op en een strafblad. Wat een crimineel gedrag!

Maar je mag wel met personen in een auto zitten die tot het zelfde huishouden behoren. Die hoeven niets te vrezen. Een uitzondering op de regel is dat kinderen tot 12 jaar die niet tot het zelfde huishouden behoren toch weer wel samen in een auto mogen zitten. Nou wat een troost. 

De reden waarom deze regels gelden is dat je elkaar nou eenmaal snel besmet met dat vreselijk gevaarlijke virus als je samen in een auto zit zegt de woordvoerder van het RIVM. Gezinnen leven toch al met elkaar dus die kunnen elkaar sowieso al besmetten. 

We zijn weer bij met de basisregels voor het auto rijden van het RIVM!


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3