We zitten in de laatste fase van de beweging naar ‘The Great Reset’; We moeten nu winnen of voor altijd verliezen


0

Door Dr Vernon Coleman

De Covid-fraude heeft de naïevelingen en de onwetenden angst aangejaagd, gedemoraliseerd en getraind en daarnaast een massa van door jab veroorzaakte ziektes en sterfgevallen op gang gebracht. De klimaatveranderingsfraude heeft een bevolking vol ongefundeerde angst gecreëerd. En nu heeft de opzettelijk gecreëerde hysterie over de Russische invasie in Oekraïne geleid tot massale tekorten aan brandstof en voedsel, die honderden miljoenen doden tot gevolg zullen hebben.

De hysterie werd samengesteld, georkestreerd en geleid door de gebruikelijke verdachten in de media, met de BBC en The Guardian in de voorhoede. De BBC is al lang geen nieuwsleverancier meer, maar een propaganda-eenheid – die de waarheid ontkent, onderdrukt of verdraait met trots in plaats van spijt of schaamte. (Toen de BBC trots aankondigde dat zij geen interviews had afgenomen met artsen die vraagtekens zetten bij vaccinatie, liet zij alle aanspraken op een nieuwsorganisatie varen).

Het verhaal dat door de media wordt verteld is dat Poetin een bedreiging vormt voor de democratie. Als iemand bewijs kan vinden van enige democratie in het Westen, zou ik het zeer op prijs stellen als hij of zij mij daarop wijst. Waar is de democratie in Canada? In Australië? In Nieuw Zeeland? In het Verenigd Koninkrijk? In de USA? Waar dan ook?

Vrijheid van meningsuiting stierf in februari 2020 en is sindsdien niet meer gezien.

Je moet zo naïef zijn als een vijfjarige om niet te beseffen dat het Westen deze oorlog heeft gepland; Poetin in positie manipulerend als een schaakstuk.

Er zijn de laatste jaren tientallen oorlogen, invasies en bloedbaden geweest, maar nooit eerder was er zo’n massahysterie. Nooit eerder hebben politici met gekleurde gunsten hun favoriete kant in het conflict gesteund. Ik kan me niet herinneren dat de gevestigde orde zich veel zorgen maakte toen de Amerikanen en Britten een miljoen baby’s doodden in Irak. Ik kan me niet herinneren dat de media klaagden over onze aanval op Libië.

Sainsbury’s, een Britse kruidenier, zegt dat het zich schaart achter het volk van Oekraïne. Ik kan me niet herinneren dat ze zich verenigd hebben met de mensen die sterven in tal van andere conflicten.

Sancties zullen de Russen niet veel schade berokkenen, maar de sancties zijn niet gericht tegen Rusland – ze zijn gericht tegen ons. Ze maken deel uit van de route naar de Nieuwe Wereld Orde.

Je moet blind, dom of bekocht zijn om niet te zien dat het complot zich ontvouwt en het eindspel snel nadert.

En toch zijn blindheid, domheid en corruptie aan de orde van de dag.

De autoriteiten beweren nu bijvoorbeeld dat covid de hersenen kan doen krimpen. De betaalde media-commentatoren negeren het feit dat al maanden bekend is dat het de covid-19-prikken zijn die hersenschade veroorzaken.

De officiële lijn is dat het enige echte teken van Long Covid een verlies van reuk is. En dat is bijna zeker een gevolg van olfactorische zenuwbeschadiging als gevolg van de waardeloze PCR tests.

Het officiële standpunt is dat cricketspeler Shane Warne stierf aan een aangeboren hartprobleem. Geen enkele officieel aanvaardbare commentator heeft zelfs maar gesuggereerd dat er een verband zou kunnen zijn met zijn covid-19 injectie. En niemand in de mainstream media heeft vraagtekens gezet bij de conclusie dat weer een superfitte professionele sportman plotseling een dodelijk, voorheen onvermoed aangeboren hartprobleem heeft ontwikkeld. Zelfs Shane Warne is er nooit in geslaagd zoveel te draaien.

Elke rabiate pro-vaxxer die zich niet tenminste een moment afvraagt of de heer Warne misschien door de covid-prik is gedood, is een idioot. Elke arts die zich niet afvraagt hoeveel mensen door de spuiten om het leven komen, zou uit het artsenregister moeten worden geschrapt wegens stompzinnigheid.

De Canadese provincie Quebec gaat zijn intelligentste inwoners een speciale covid-gezondheidsbelasting aanrekenen. De 13% van Quebec die zo verstandig zijn geweest zich niet met een giftig medicijn te laten inenten, zullen extra belastingen moeten betalen – vermoedelijk om de extra gezondheidszorg te helpen bekostigen die nodig is voor de minder intelligente en minder goed geïnformeerde inwoners die voor de druk bezweken zijn en zich hebben laten vergiftigen.

De Premier, Francois Legault, gaf toe dat de gepeste en simpele zielen die de injectie hadden gekregen “offers hadden gebracht” en “dit soort maatregelen verschuldigd waren”.

Hij erkent tenminste dat het krijgen van de giftige, experimentele prik een opoffering was.

Overal waar je kijkt zijn er tekenen dat de samenzweerders het net aan het spannen zijn.

Aandelenkoersen over de hele wereld storten in terwijl de prijs van olie en gas blijft stijgen. Iedereen die hoopt op een pensioen wordt hierdoor getroffen. Raadsmedewerkers die denken dat hun pensioen veilig is, zullen verliezen omdat veel lokale overheden roekeloze investeringen hebben gedaan die nu in waarde instorten.

Overal verdubbelen gemeentebesturen de prijs van parkeerkaarten – allemaal onderdeel van het gesynchroniseerde plan om plaatselijke bedrijven failliet te laten gaan en allemaal onderdeel van het Agenda 21-proces van economische vernietiging.

Ongeïnformeerde burgers overal reageren op de media-aanval en eisen dat Russische olie en gas worden verboden. Ik vraag me af hoeveel van de mensen die klaagden dat Shell wat Russische olie kocht, zullen klagen wanneer er geen brandstof is voor hun auto’s of voor hun verwarming.

De media verkondigen trots dat automobilisten minder en kortere ritten zullen maken. Dat is geweldig als je het niet erg vindt om 10 mijl heen en terug te lopen of te fietsen naar de winkels. Plattelandsgemeenschappen zullen een duizendmaal zorgvuldig geplande dood sterven. En ouderen en zieken zullen in hun huizen worden achtergelaten. Het maakt allemaal deel uit van het plan, natuurlijk.

In Schotland wordt het binnenkort legaal voor schoolkinderen om van geslacht te veranderen als en wanneer zij daar zin in hebben – zonder medische diagnose. Jongens zullen ongetwijfeld op donderdag in meisjes veranderen zodat ze de meisjeskleedkamers kunnen gebruiken voor PT-lessen. En dan veranderen ze weer terug op vrijdag, zodat ze kunnen voetballen en het 21e eeuwse equivalent van huishoudkunde kunnen vermijden.

Ze hebben het al over strengere controles op het internet. (Wat mij betreft kan de controle niet veel strenger zijn. Ik ben verbannen van elke social media site waar ik ooit van gehoord heb). Hoe lang nog voordat websites voorgoed verdwijnen? Het zal me verbazen als we er over zes maanden nog zijn.

De meeste grote investeringsmaatschappijen (met name in het Verenigd Koninkrijk) zijn erop gebrand Russische olie en gas te verbieden om de cultisten van de opwarming van de aarde, die veel meer macht en invloed hebben verworven dan hun aantal rechtvaardigt, een plezier te doen. Het tekort aan olie zal onder andere betekenen dat boeren zich geen kunstmest meer kunnen veroorloven. De voedselvoorraden zullen instorten.

Uit recent onderzoek blijkt dat het onderwijssysteem in het Verenigd Koninkrijk de laatste jaren zorgvuldig en systematisch en opzettelijk is vernietigd. Ongeveer de helft van alle Britse volwassenen kan rekenen als een kind op de lagere school. Slechts één op de vijf volwassenen in het Verenigd Koninkrijk is functioneel cijfermatig onderlegd. Door deze onwetendheid laten de mensen zich gemakkelijk misleiden door verkeerde informatie die wordt verspreid door de BBC, andere mediagroepen en regeringsadviseurs.

Regeringen en media wakkeren het volk aan voor een lange oorlog. Er is ons verteld dat de oorlog wel tien jaar of langer kan duren. Hoe wist Orwell dat?

De samenzweerders zaaien haat en demoniseren vredelievende burgers overal. Het doet me allemaal een beetje denken aan dat ooit populaire tv-programma ‘The Price is Right’. Voordat de show begon, zorgde een opwarmertje ervoor dat het publiek uitzinnig werd. Dat is wat er nu gebeurt. Boe en sis als je een Rus ziet.

Brandstof- en voedselprijzen zullen de pan uit rijzen. Brandstof en voedsel zullen schaars worden. De inflatie zal naar een nieuwe hoogte stijgen. Het resultaat zal verarming en dood zijn. De stijgende inflatie zal diegenen met spaargeld vernietigen. De stijgende rente zal diegenen met hypotheken met variabele rente vernietigen.

Honderden miljoenen zullen sterven van de honger in Afrika, maar Black Lives Matter demonstranten zullen te druk zijn met zeuren over standbeelden om het op te merken.

De samenzweerders weten dat China al maanden voorraden voedsel en metalen aan het aanleggen is. De Chinezen zijn niet geïnteresseerd in de opwarming van de aarde onzin. Ze bouwen kolencentrales en geven families toestemming om drie kinderen te krijgen.

China en Rusland zijn partners en de samenzweerders weten dat als de Chinezen en de Russen niet meedoen aan de Grote Reset, het Westen alleen zal krimpen – en zwak en kwetsbaar zal zijn.

En dus zullen de haat, de angst en de woede tegen Rusland (en China) steeds meer worden aangewakkerd.

De oorlog is natuurlijk echt genoeg, maar hij wordt gebruikt (en werd waarschijnlijk uitgelokt) door de complotdenkers; de kwaadaardige miljardairs wier plan om de wereld over te nemen misschien klinkt als iets uit een oude James Bond-film, maar die heel echt is.

We zitten in de laatste stadia van de beweging naar de Grote Reset.

We winnen nu of we verliezen voor altijd.

En om te winnen moeten we aan iedereen die we kennen of ontmoeten uitleggen wat er gebeurt en waarom.

We hebben tot het einde van 2022 – als we geluk hebben.

Vernon Coleman’s boek Endgame, verkrijgbaar als paperback en als eBook, legt de achtergrond uit van de grote reset, legt uit wat er gebeurt en wat ze voor ons gepland hebben.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4