Weer een opzetje?


0

Wat is de bedoeling? Een oorlog met Rusland en China? Waarbij deze twee landen de overwinning zullen behalen? Met daarna een soort communistische WEF heilstaat waarbij het Chinese en Russische leger een hoofdrol in de handhaving gaan krijgen? Je zou het bijna gaan denken nu von der Leyen aangegeven heeft dat ze het een goed idee vind dat de Oekraïne bij de EU zou moeten komen. Ook de wapenleveranties van Rutte aan de Oekraïne zijn van een zotheid dat je bijna denkt dat het een grap is.

Diverse analisten geven aan dat Rusland erg sterk is. Zijn de landen van de EU/Navo nu zo naïef? Het is je bijna niet voor te stellen. Of is het gewoon allemaal opzet en zitten we in een sterk staaltje theater, na acte 1 Covid, nu acte 2 oorlog.

File:Vladimir Putin, Klaus Schwab - World Economic Forum Russia CEO  Roundtable 2007.jpg - Wikimedia Commons

We zien in ieder geval weer een propagandaoorlog waarbij het lastig is om door de bomen het bos te zien. Putin ook WEF lid? Xi Jinping ook? Wordt een verloren oorlog de manier om ons allemaal onder een nieuwe wereldorde te krijgen? Er is al eerder geopperd dat het communistische China gefinancierd is door de Rothschild’s en een proeftuin is geweest in die zin. We hopen dat we ongelijk hebben maar Klaus heeft wel erg veel ijzers in het vuur.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4