WERKEN NAAR EEN FEESTELIJKE LOCKDOWN


0

Meer en meer wordt er -gemanipuleerd- toegewerkt naar een feestelijke lockdown, oftewel feestdagen in absolute gevangenschap.
We weten zo langzamerhand dat de decembermaand van feestmaand is veranderd in beledigdmaand, en wat is hierbij een beter instrument dan een totale lockdown.
Ze zijn daar in het Haagse uiteraard niet achterlijk, bij gebrek aan daadkracht en een ruggengraat werd december steeds meer een heet hangijzer, en nu is daar ineens het -om het in de juiste sfeer te houden- goddelijke ‘geschenk’ corona.

Sinterklaas (KOZP, BLM, de linkse goegemeente en wat semi-bn’ers not amused) en kerstmis (moslims not amused) zijn steeds grotere knelpunten in onze samenleving geworden, waar de laatste jaren ook het -explosieve- vuurwerkfeestje bij betrokken is geraakt.
Waar je ook kijkt, of wie je ook hoort, in december is er altijd wel iemand beledigd.

Nou is december tradiotioneel ook de maand waarin nogal wat meer mensen dan normaal overlijden, hetzij door zelfmoord hetzij omdat ze ‘boven’ iets actiever te werk gaan, dus alle instrumenten voor de rechtvaardiging voor een lockdown zijn aanwezig.

Volksmenners als Hubert Bruls -die zéér begaan is met onze gezondheid maar de eigen gezondheid niet zo nauw neemt, gezien het feit dat hij uit iedere porie letterlijk Croma bak & braad zweet- en vaccinzwendelaar Appie Osterhaus masseren ons langzaam een lockdown in middels gemanipuleerde cijfers, en een volk waarvan een groot deel te stom is om voor zichzelf te denken.

Heb ik een glazen bol en komen al mijn gedane ‘voorspellingen’ uit? Nee, absoluut niet. Ook ik ben tenslotte maar een mens.
Waarom dan toch deze voorspelling? Simpel…… omdat dat hetgeen zou zijn wat ik zou doen, als ik even besluitloos en ruggengraatloos zou zijn als onze (R)overheid.

Geloof me, het angstzweet breekt de Haagse boys and girls nu al uit als men denkt aan de decembermaand.
Een verjaardagje hier en daar moeten skippen, dat valt nog te overzien, maar een traditionele feestmaand met Sinterklaas, kerstmis en oud & nieuw…….. reken maar dat daar de pleuris over uitbreekt, tenzij je ‘beschikt’ over het angstinstrument de lockdown.

In één klap van het gezeik van al die tere beledigde zieltjes af zijn, zonder openlijk partij te hoeven kiezen….. het is de natte droom van Markje Rutte, en ik vermoed dat hij al in staat is tot het spontaan produceren van wat voorvocht.

Het zal mij ten zeerste verbazen als wij de maand december niet in een lockdown gaan doorbrengen, alle seinen staan -als je de berichtgeving volgt- op groen, en het zal de boeken in gaan als een historische decembermaand gezien het aantal zelfmoorden, en personen die kampen met zware psychische klachten.
Maar ho ho ho niet getreurd, Santa Markie heeft vast nog wel wat valse beloftes waar wij ons aan mogen vastklampen.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder