WHO bevestigt dat het allemaal volkomen NEP is, deze “coronapandemie”


-3

(DE BINNENLANDSCHE BATAAFSCHE COURANT)

Hou maar op mensen!
Met je wetjes en je maatregelen, je mondkapjes en je 15 decimeter. Oplichterij is het en iedereen kan het nu weten. De WHO weet maar één ding 100% zeker: dat ze niets weten en daarover verplicht moeten liegen dat het gedrukt staat.
Volgens de deskundigen bij de WHO is het allemaal gebaseerd op het betere wetenschappelijke gokwerk en het wantrouwen bij de bevolking. Hun zorg is niet de volksgezondheid, dit komt in de volgende anderhalf uur niet aan de orde. Het gaat om geloof, vertrouwen en de bereidheid risico’s te nemen. Niet door de WHO, maar door de te injecteren murw gebeukte wereldpopulatie.
Ga er even voor zitten voordat u de wijde omtrek van Den Haag omsingelt en genadeloos uitrookt:
Kamervragen zijn overbodig, evenals de figuren die ze zouden moeten beantwoorden. Het zit zo.
Een geheim opgenomen vergadering van topfiguren van de WHO in Genève, maakt duidelijk dat er over het vaccineren van de bevolking bij deze deskundigen weinig tot niets bekend is. Het is ongekend wat we hier krijgen te horen. Del Bigtree vergelijkt het met een vliegtuig dat 50 jaar geleden is opgestegen en waar nog steeds aan wordt geknutseld, terwijl hij al in een glijvlucht zit.
Jan en alleman, deskundigen of niet beweren naar buiten toe allemaal hetzelfde: “Vaccins zijn veilig en effectief”. Intern weten ze van toeten noch blazen en willen voor elkaar niet onder doen om hun topsalarissen veilig te stellen en de sponsoren tevreden te houden.
De ene na de andere schokkende bewering passeert de revu. Deskundigen die geen sjoege hebben waar men mee bezig is, omdat men “te weinig tijd krijgt om vaccins te testen”. Deskundigen die zeggen dat er meer moet worden gedaan aan het vertrouwen van de populatie, zodat ze bereid zijn risico te nemen.
Ook rijzen er grote zorgen met betrekking tot hun “frontsoldaten” te velde: de artsen. Ook deze beginnen te twijfelen en vragen zich af waar ze mee bezig zijn. Tijdens hun 8-jarige medische opleiding wordt er immers maar een halve dag aandacht besteed aan vaccins en vaccinatie?
Tartend is de vraag van iemand in de vergadering die vraagt of er onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen van de zogenaamde “cocktails”, maar degene die er over gaat weet het niet en zegt dat ze op het punt staan de zaak te onderzoeken. En dat terwijl men al 40 jaar cocktails bij bijvoorbeeld baby’s injecteert. Iemand anders doet het af met het injecteren van verschillende vaccins in verschillende ledematen.
Deze vergadering gaat dan wel niet over de toestand van vandaag, maar heeft er wel degelijk mee te maken. Het doel is immers dat iedereen wordt geïnjecteerd tegen een virus wat nooit is aangetoond? Deze collaborateurs in Genève staan onder zware druk. De farmaceutische industrie verdient miljarden aan de vaccins, die door de WHO de wereldbevolking letterlijk door de strot moet worden geramd. Met goed fatsoen zouden ze als Wereldgezondheidsorganisatie de medische maffia moeten aanklagen en failliet laten verklaren.
Deze collaborateurs gaan echter nooit in de hand bijten die hen voedt. Deze collaborateurs is een frontorganisatie voor de medische maffia, lees Rockenfeller kwakzalvers syndicaat. Met grote steun van die andere corrupte collaborateurs: de media, de regeringen en de parlementen.
De “corona-crisis”.
Deze is waarschijnlijk bedoeld om de wereldbevolking massaal de “laatste injectie” toe te dienen, voordat het fout loopt, zoals hierboven wel degelijk dreigt. Een laatste injectie die het denkvermogen definitief afkoppelt en de gemiddelde leeftijd van de hybride mens nog verder naar beneden moet brengen. Men is al een heel eindje opgeschoten. Allerlei wetjes worden door parlementen gejast, vrijwel alle rechten worden de mensen ontnomen, alles onder dreiging van een niet bewezen onzichtbare vijand. De vaccinatie tegen gebakken lucht is voor de heersende elite de kers op de taart. Een populatie die gerobotiseerd netjes in de rij gaat staan, met een muilkorfje op en lid is van de gemoderniseerde NSB.
Wakker worden is niet genoeg meer.

https://youtu.be/dzRG5AfFKB8

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-3
Frontier3