22 manieren om Vaccin ID paspoorten te stoppen in 2022


1

Artikel van zaplog.pro

Op een dag, toen ik in een andere staat was, ging ik met mijn hond naar een dierenarts. Ondanks het feit dat hij onmiddellijke aandacht nodig had, weigerde de dierenarts hem te zien zonder vaccinatiebewijzen waaruit bleek dat hij “up-to-date” was met zijn rabiësinenting. Weken later probeerde ik hem naar een hondentrimsalon te brengen om zijn nagels te laten knippen, maar ik kreeg hetzelfde probleem – geen toegang. Toen ik weer thuis was, hoopte ik dat ik met mijn hond naar een nieuw hondenpark van 20 hectare kon gaan, maar daar had ik een jaarkaart voor nodig, wat natuurlijk niet mogelijk was zonder bewijs van de rabiësinjectie. Klinkt dat bekend? Wat de corrupte gevestigde orde met onze dieren heeft gedaan, is wat ze nu met het vaccin-ID-paspoort uitrolt voor mensen, alleen met veel grotere repercussies en controle omdat ze regelrecht op uw bankrekening afgaan.

De lijst met 22 punten is onderin dit artikel

Dit is een automatisch vertaald artikel, met toestemming overgenomen.

Een snelle dosis realiteit waar u zich in kunt vinden: Het systeem is al getest.

Slechts enkele jaren nadat de rabiësinenting voor honden beschikbaar werd, kwam in 1983 de film “Cujo” uit, die Amerikanen halfdood liet schrikken dat hun hond hondsdol zou worden en zich tegen hen zou keren. Laten we “hondsdolheid” even buiten beschouwing laten en kijken naar het systeem dat miljardairs die grote farmaceutische bedrijven financieren en beleidsmakers snel hebben opgezet. Ze maakten het vaccin verplicht, gaven honden een identificatieplaatje dat ze moesten dragen, sloegen de informatie en het adres van de hond en zijn eigenaar op in een databank, informeerden de gezondheidszorg, de detailhandel, parkdiensten en bedrijven dat ze geen diensten mochten verlenen aan mensen zonder dit identificatieplaatje. Als iemand zich niet aan deze wet houdt, kan de eigenaar een boete krijgen, de hond in quarantaine plaatsen en gedwongen worden gevaccineerd.

Het systeem dat ze voor mensen aan het opzetten zijn, is al lang getest op eigenaars van honden, en de meeste honden zijn zelfs al gechipt. Het wordt ook toegepast op de vee-industrie via RFID tags, waarover Corey’s Digs eerder berichtte. Ze willen elk levend wezen volgen en controleren, want uiteindelijk zijn we allemaal vee voor hen. Net zoals ze gehoorzaamheidstraining PreK-Adult door het hele onderwijssysteem en daarbuiten laten lopen, doen ze dat nu ook via vaccin ID paspoorten.

Nu weet ik wat je denkt. “Maar, maar, hondsdolheid is echt gevaarlijk en levensbedreigend, waardoor deze wetten te rechtvaardigen zijn.” Al in 2008 toonde een studie aan dat de helft van de puppies en kittens in de V.S. helemaal niet gevaccineerd werden, en trends tonen aan dat meer en meer mensen ofwel volledig gestopt zijn met de rabiësinjectie ofwel geen vervolginjecties doen omdat studies bewezen hebben dat één injectie immunisatie biedt tot 6 jaar, niet slechts 3 jaar. In de VS leven meer dan 90 miljoen honden in 63 miljoen huishoudens, waarvan er slechts 60-70 per jaar rabiës oplopen. Volgens de CDC zijn wilde dieren die rabiës bij zich dragen, zoals vleermuizen, wasberen, stinkdieren en vossen, goed voor 5.000 jaarlijkse gevallen in de VS, terwijl slechts 60-70 honden rabiës oplopen. Van de honden die hondsdolheid oplopen, bijt minder dan 1 hond jaarlijks mensen. In een periode van 58 jaar, tussen 1960-2018, zijn er slechts 127 gevallen geweest van mensen die rabiës hebben opgelopen, waarvan 70% het gevolg was van beten van vleermuizen.

Dus vraag ik, als bijna de helft van het land de rabiësinjectie voor hun hond heeft beperkt of achterwege heeft gelaten, weerspiegelen deze cijfers dan een significant risico? Dit wil niet zeggen dat huisdiereigenaren helemaal moeten afzien van de rabiësinjectie, maar als zij voor die optie kiezen, moet er dan een wet komen die hen de toegang tot gezondheidszorg en andere diensten voor hun hond ontzegt? Moeten er boetes, quarantaines en gedwongen vaccinaties komen? Ze hebben dit systeem jarenlang getest op eigenaren van gezelschapsdieren, en de helft van de Amerikaanse bevolking ging er vrijwillig in mee zonder er zelfs maar vragen bij te stellen. Klinkt dat bekend?

Hoewel sommige staten een Titer-test toestaan om te bepalen of er nog antilichamen in de hond aanwezig zijn om af te zien van een vervolg-vaccinatie tegen hondsdolheid, is die optie schaars. En terwijl er wetenschappelijke studies zijn die aantonen dat het een veel langere immuniteit oplevert, lijken staten en instellingen geen rekening te houden met dat wetenschappelijk bewijs. Ondertussen zijn bijwerkingen, en in sommige gevallen de dood, na het krijgen van de rabiësprik een ernstige zorg geworden voor eigenaren van gezelschapsdieren, waardoor ze zich in een hoek gedreven voelen, net zoals de Covid-19 prik verplicht stelt.

Als we kijken naar de Covid-gevallen, zien we hetzelfde patroon, alleen op grotere schaal en met een veel minder levensbedreigend probleem, met als belangrijkste verschil dat het “virus” en het aantal gevallen volledig en volkomen worden overdreven. Dus zijn lockdowns, maskerverplichtingen, verplichte vaccinaties en boosters, paspoorten met vaccinatiegegevens als enige toegang tot restaurants en bedrijven, en grootschalige gegevensverzameling gerechtvaardigd, of hebben ze veel meer kwaad dan goed gedaan?

Ze behandelen je als een hond, en ze hebben honden niet eens het respect getoond dat ze verdienen. U bent niets meer dan vee voor hen. Wil je zo behandeld worden? Wilt u dat uw hele bestaan en dat van uw kinderen wordt beheerst? Honden kunnen misschien niet terugvechten, maar wij zeker wel.

Onderzoekers van het NIAID, onder toezicht van Dr. Anthony Fauci, schijnen er geen probleem mee te hebben gehad om 44 beagle puppies een experimenteel medicijn toe te dienen en hun stembanden af te snijden zodat ze hen niet hoefden te horen blaffen van de pijn, dit alles voordat ze hen doodden en ontleedden. Klinkt dit als humane mensen? Gelooft u dat een hond voor hen iets anders is dan een mens, terwijl zij mensen op dezelfde manier hebben behandeld door profylaxe-behandelingen tot Covid te beperken, kankerpatiënten van hun behandeling te beroven door de toegang tot ziekenhuizen af te sluiten, en bejaarden alleen te laten sterven?

Waarom het zo belangrijk is om Vaccin Paspoorten te stoppen.

In het World Economic Forum’s ‘Identity in a Digital World: A new chapter in the social contract,’ hebben ze op pagina 10, figuur 1, voor de hele wereld geïllustreerd hoe de digitale identiteit er in ons dagelijks leven uit zal zien – een contract waar u niets over te zeggen had. Corey’s Digs heeft deze grafiek hierboven gereproduceerd om hun strenge auteursrechten te omzeilen, waardoor het heel duidelijk wordt dat zij absoluut niet willen dat deze informatie wordt verspreid, ondanks hun aandringen dat zij dit creëren voor de verbetering van de mensheid, terwijl zij een “sociaal contract” VOOR u opbouwen.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit? Een voorbeeld van hoe de digitale identiteit (die alles te maken heeft met het vaccin ID paspoort), is het schema van de staat Illinois van een “entitlements digital currency” uitkeringsprogramma voor voedselbonnen dat “slimme contracten” met “gezonde voeding tokens” bevat. Merk op dat zodra u bent geverifieerd met uw digitale identiteit, u een uitkering portemonnee krijgt die verbinding maakt met slimme contracten, en als u ooit zou proberen om voedsel te kopen dat niet in hun vastgestelde “gezonde voeding” categorie valt, zult u niet in staat zijn om het te kopen. Ze zijn toch alleen maar bezig met je gezondheid.

Wat dit echt aantoont is hun vermogen om de toegang te blokkeren tot alles wat zij niet willen dat u koopt of waartoe u geen toegang wilt hebben. Zodra alle banken zijn aangesloten op dit systeem van digitale identiteit (vaccin ID paspoort), zullen zij in staat zijn uw uitgaven aan alles te controleren. Wat gebeurt er als u de Covid-vaccinatie of -booster niet krijgt? Elk aspect van uw leven dat in het diagram van de digitale identiteit hierboven is opgenomen, zal via dit systeem worden gecontroleerd. Alle gegevens over uw leven zullen worden opgeslagen binnen uw digitale identiteit. Ze verkopen dit systeem van slavernij als “gemak” en “gelijkheid”, terwijl ze u verzekeren dat “u niets zult bezitten en gelukkig zult zijn”.

Een ander voorbeeld is de NHS Covid-19 app die in het Verenigd Koninkrijk wordt uitgerold. Zoals behandeld in Corey’s Digs rapport over de top Covid paspoorten die worden geïmplementeerd, is de NHS app gemaakt door Entrust, eigendom van de Quandt familie, die nogal een duistere geschiedenis heeft, samenwerkt met IBM en Microsoft AWS, biometrische technologie ontwikkelt, en diep betrokken is bij blockchain. Volgens de Britse regering, die een contract heeft gesloten met Entrust, zal de NHS-app informatie opslaan zoals ras, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen, vakbondslidmaatschap, en seksleven en -oriëntatie, naast de Covid-jab-status en testresultaten. Zij verklaren dat het “centrale systeem” alleen de gegevens betreffende de gezondheid verwerkt. Ondertussen werkt men aan de formalisering van wetgeving tegen april 2022 voor een “digitale identiteit”, die al in bèta is getest en attributen kan omvatten zoals je NHS-nummer, bankrekeningnummer, verzekeringsnummer, persoonlijke contactgegevens, kinderen, plaats van tewerkstelling, enz. Deze “digitale identiteit” zal worden gekoppeld aan uw “recht om te werken” en “recht om te huren”. Canada, Australië en verschillende andere landen zijn ook al volop bezig met de “digitale identiteit / vaccin ID paspoorten” agenda.

Op 28 december 2021 verklaarde Biden dat als zijn medisch team het zou adviseren, hij een mandaat zou opleggen aan alle Amerikanen om “gevaccineerd” te worden tegen Covid-19 om in eigen land te kunnen reizen.

Simpel gezegd: de pandemie is het opleggen van een experimentele gentherapie die de CDC graag een “vaccin” noemt. Dat “vaccin” is bedoeld om iedereen op een vaccin ID paspoort te krijgen. Het paspoort is om iedereen in het nieuwe wereldwijde sociale kredietsysteem te dwingen. Dat systeem moet de wereldbevolking tot volledige gehoorzaamheid brengen, omdat de globalisten ieders toegang tot en uitgaven voor alles en nog wat in het leven controleren, door het gebruik van het nieuwe CBDC (centrale bank digitale valuta) systeem waar ze naar toe bouwen.

Stel jezelf deze 3 belangrijke vragen.

 1. Waarom hebben bedrijven een bewijs nodig van het zogenaamde “vaccin” van een persoon die het al dan niet gekregen heeft, terwijl de CDC-directeur herhaaldelijk heeft verklaard dat de Covid-prik de overdracht niet stopt? Dus wat doen deze vaccin-ID paspoorten, anders dan uw toegang en uitgaven controleren?
 2. Waarom wordt ons verteld dat dit een dodelijk virus is waar alleen een “vaccin” je van kan redden, terwijl het aantal gevallen en sterfgevallen van Covid-19 in 2021 toenam NADAT 62% van de mensen in de VS de prik had gekregen?
 3. Waarom wordt ons verteld dat Omicron een enge, veel ergere variant is dan Covid zelf, terwijl het slechts 0,3% verschilt, wat betekent dat het helemaal geen “variant” is, en bijna identiek is aan Covid, maar met veel minder symptomen. Toch gebruiken burgemeesters in het hele land Omicron als reden om (illegaal) restaurants, amusementsgelegenheden en sportscholen te verplichten hun klanten te weigeren tenzij ze een bewijs van de prik of een negatieve test kunnen laten zien? En laten we niet vergeten dat degenen die de prik hebben gekregen nog steeds Covid kunnen overbrengen.

Is dit allemaal logisch? Absoluut niet.

We zijn weer terug bij het stadium van de lockdown, waar ze de krenten uit de pap pikken om eisen te stellen aan wie ze willen, en als bedrijven en restaurants zich hieraan houden, is het game over. Als ze samen in opstand komen tegen deze tirannie, dan is het game over voor de globalisten die ons slavernij systeem proberen op te bouwen.

22 manieren om vaccinatie paspoorten te stoppen in 2022.

 1. GEEF NIET TOE. Laat je niet dwingen, omkopen, chanteren, beschamen, schuldgevoelens aanpraten, manipuleren of intimideren om je aan de regels te houden. Burgerlijke ongehoorzaamheid is noodzakelijk. Bedrijven en klanten moeten zich verenigen om deze tirannie te weerstaan.
 2. Neem contact op met uw beleggingsadviseur of vermogensbeheerder, geef hem een lijst van bedrijven die betrokken zijn bij het maken van de vaccin ID paspoorten en het doordrukken van de agenda, en vertel hem dat u al deze bedrijven van uw spaargeld wilt uitsluiten omdat u uw eigen gevangenis niet wilt financieren. Zie de lijst aan het eind van deel 4 in mijn vaccin paspoort serie hier. Als je uitgaat of communiceert met iemand die werkt voor één van deze bedrijven die onze gevangenis bouwen, dan zou je de Lysistrata strategie kunnen overwegen. In tijden van oorlog moeten alle strategieën worden overwogen om de vijand te verslaan.
 3. Vaccin ID Paspoorten, digitale identiteiten die door banken, rijbewijskantoren en andere industrieën worden gepusht als een middel voor “toegang” of “gemak” moeten ten koste van alles worden vermeden.
 4. Maak iedereen die je kent bewust van waar deze QR code en digitale identiteit werkelijk over gaat, en hoe ze van plan zijn om je op de Blockchain te zetten om elke beweging die je maakt te bewaken en te controleren.
 5. Haal uw politie aan boord. Hoewel tirannieke burgemeesters kunnen proberen om onlogische en illegale eisen te stellen aan bedrijfseigenaren en patroons, inclusief boetes in sommige gevallen, heeft de sheriff de macht om ervoor te kiezen om het niet te handhaven. Burgemeesters proberen snel eisen te stellen aan bedrijven. Er zijn 3.081 sheriffs in de V.S. Ze moeten allemaal gecontacteerd worden via telefoon, e-mail en post. Velen van hen beseffen niet welke macht ze hebben en welk beleid ze kunnen voeren. Ik raad aan hen door te verwijzen naar KrisAnne Hall, een grondwettelijke advocate die met honderden sheriffs heeft gewerkt en hen informatie heeft gegeven om deze tirannie te bestrijden, via conferenties en één-op-één.
 6. Plaats kleine waarheidsverklaringen in gemeenschappen door middel van flyers, ansichtkaarten, stickers, of een tas met een boodschap. In de woorden van de corrupte globalisten: “overspoel de boodschap”.
 7. Als je een instelling binnengaat die eist een bewijs van een jab of negatieve test te zien, geef ze dan een kaart waarop staat: “Ik zal geen menselijk experiment zijn van een gentherapie jab voor een virus dat een 99,98% overlevingskans heeft,” en steun die instelling niet.
 8. Het is van cruciaal belang dat u deze informatie onder de aandacht brengt van uw wetgevende instanties en dat u wetgeving eist om vaccin-id paspoorten en digitale identiteitstoepassingen te blokkeren. Hier is een modelwet die u kunt kopiëren en plakken in een document dat u kunt bijvoegen in een e-mail aan uw volksvertegenwoordiger met het verzoek dat hij/zij deze wet in uw staat sponsort. Sommige staten hebben dit al gedaan. Overweeg om te doneren aan advocaten en wetgevers die daadwerkelijk actie ondernemen om vaccinatie ID paspoorten en jab-mandaten te stoppen.
 9. Haal uw geld weg bij de grote banken en investeer in kleinere, familiebanken en kleine kredietverenigingen. Als 10% van de mensen dit zou doen, zou dat een enorme verschuiving teweegbrengen.
 10. Bouw je eigen familie- of gemeenschapssystemen voor energie en voedsel. Veerkrachtige energie- en voedselvoorzieningen zullen een lange weg gaan tegen hun digitale financiële chantagesystemen.
 11. BOYCOTT: Stop met het voeden van het beest – geef geen geld uit bij Amazon (hier is waarom), en grote winkelketens die de infrastructuur bouwen om de mensheid tot slaaf te maken. Als je hun winstgevendheid schaadt, zijn ze meer geneigd om hun eisen aan werknemers en klanten terug te draaien. Hier zijn enkele alternatieve opties.
 12. CASH IS KONING. Gebruik zo vaak mogelijk contant geld, om de hyper-tracking te vermijden die plaatsvindt op bankrekeningen en die uw gegevens samenvoegt en uw sociale en klimaatscore opbouwt, evenals het bestuderen van het bestedingsgedrag van de massa’s om industrieën, toeleveringsketens en markten te manipuleren.
 13. Laat je telefoons thuis. Download geen data-tracking apps, en als je nog steeds een smartphone hebt, blijf dan op de hoogte van de data mining apps die ze in je telefoon installeren zonder dat je het weet.
 14. Beperk de persoonlijke gegevens die je online verstrekt, in papieren formulieren en andere bronnen die datapunten over jou proberen te verzamelen.
 15. Stop de Federal Vaccine Database Bill H.R. 550 door je senatoren te bellen en te eisen dat ze zich verzetten tegen deze en alle andere wetsvoorstellen die inbreuk maken op onze medische privacy en de federale macht uitbreiden. Het wetsvoorstel is op 30 november 2021 door het Huis aangenomen en is in behandeling bij de Senaat.
 16. Producten kopen met het woord “Smart” erin, is niet zo slim. Deze producten worden allemaal gebruikt voor bewakingsdoeleinden via audio, sommige visueel, en het samenvoegen van gegevens, om nog maar te zwijgen over mogelijke geïntegreerde mind control technologieën. Haal Alexa uit je huis, en die digitale flat screen tv die je bespioneert. Hier is een checklist met tips om jezelf beter te beschermen als het gaat om technologie.
 17. Hier zijn 5 manieren om financiële zekerheid te krijgen terwijl je bloeiende gemeenschappen opbouwt buiten het systeem om.
 18. Los zoveel schulden af als je kunt, zodat je niemand iets verschuldigd bent. Investeer in mensen, het aanleren van handelsvaardigheden, familie en gemeenschap, harde activa, goede scholing voor je kinderen wat een lokaal thuisonderwijs netwerk kan betekenen, lokale boeren, alle noodzakelijke benodigdheden of apparatuur die je nodig denkt te hebben, je gezondheid en gemoedsrust.
 19. Wees er zeker van om deze Covid Middelen pagina te bookmarken waar je medische, wettelijke, formulieren, job boards, en informatie vindt die te maken heeft met het bestrijden van deze tirannie. Maak ook een bladwijzer voor deze informatiebron over het volgen van juridische stappen en wetgeving tegen Covid-19 mandaten. Dit zijn allemaal zeer nuttige hulpmiddelen om te hebben.
 20. Hoewel de injectie zich nog steeds in het stadium van de Emergency Use Authorization bevindt, is het niet legaal om een persoon te verplichten de injectie te krijgen, en “geïnformeerde toestemming” is de wet. Hoewel de FDA de Comirnaty-prik van Pfizer heeft goedgekeurd, heeft Pfizer ervoor gekozen deze nog niet voor de VS te produceren, en in plaats daarvan de EUA-prik te blijven leveren.
 21. Nu meer en meer mensen zich bewust worden van de bijwerkingen en sterfgevallen die zich voordoen na het krijgen van de jab, kiezen zij ervoor om de boosters niet te krijgen. Wees er voor hen. Help hen er doorheen en zoek medische hulpverleners die weten wat er aan de hand is en hen willen bijstaan.
 22. Visualiseer een betere toekomst voor allen, waarin deze corrupte individuen worden tegengehouden, en Bid.

Vecht tegen de prikken en vecht tegen de vaccin ID paspoorten – onze toekomst hangt er van af. www.coreysdigs.com


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4