Hoe slecht is jouw batch?


0

In de onderstaande videos leggen Dr.Jane Ruby en Craig Paardekooper uit dat er verschillende batches zijn van de diverse vaccins. De inhoud van bijvoorbeeld een Pfizer vaccin is niet overalen altijd hetzelfde. Dat zou je normaliter wel verwachten. De qualiteitscontrole zou namelijk moeten waarborgen dat er minimale verschillen per productiedag zouden moeten zijn. De realiteit is echter anders.

Een team van ervaren onderzoekers analyseerde veel vaccins en verschillende Batchnummers. Dit team ontdekte dat alle bijwerkingen bij kinderen na vaccinatie, iedere ziekenhuisopname en ieder sterfgeval na vaccinatie werd veroorzaakt door vaccins met een bepaalde codering. Hetzelfde telt voor de vaccins voor volwassenen.

Bizar is het feit dat de batches waarvan dus bekend is dat er doden bij vallen of zwaar letsel is ontstaan, nog altijd worden uitgedeeld. Je zou denken dat bijvoorbeeld het Lareb voor de Nederlandse situatie, dit allemaal bij zou houden en er actie zou worden ondernomen. Dit gebeurd dus willens en wetens niet.

Wilt u zelf bekijken wat voor risico’s uw batchnummer met zich mee draagt? Zie de onderstaande website.

https://howbad.info/


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4