90% opgenomen coronapatienten in NL ongevaccineerd! yeah right Hugo…


1

Sir Patrick John Thompson Vallance, Chief advisor in de UK, geeft aan dat 60% is gevaccineerd wat daar in het ziekenhuis ligt.

Allemaal in ziekenhuis na de vaccinatie in New South Wales, Australie, vandaar alle die jonge leeftijden. Dr McAnulty geeft aan dat 141 mensen met COVID-19 en 43 op de intensive care. Allemaal behalve 1, dubbel gevaccineerd. (later moest hij dat corrigeren van hogerhand, was niet gunstig voor de vaccinatiebereidheid)

We weten allemaal dat dubbel gevaccineerden sneller covid krijgen of drager zijn. Grant Schapps (minister transport UK) zegt het!

En als klap op de vuurpijl, hierboven zegt Premier Bennett van Israel dat het paradoxaal genoeg de dubbel gevaccineerden zijn die het meest vatbaar zijn voor besmetting. Ja en dan ga je door met een derde en vierde spuit. Wij gunnen Hugo een gesprek met de vaccinatieslachtoffers. Wellicht dat Hugo het juridisch hard zou kunnen maken, maar het is een kwestie van definities. Als het vaccin zoals hieronder wordt beschreven maar 2,5 maanden wordt meegeteld dan sta je niet lang als gevaccineerde in het systeem. Vandaar de boostershots en het verlies van je vaccinstatus in Israel als je ‘maar’ twee prikken hebt gehad.

Reactie van Lezer:

Als antwoord op @Burgerfront1Het is maar net welke definitie je hanteert. Bijvoorbeeld: je telt mee als gevaccineerd vanaf 2 weken na de 2e injectie tot en met 3 maanden na de 2e injectie. Dan tel je maar 2,5 maanden mee als gevaccineerd.9:59 p.m. · 10 sep. 2021·Twitter for Android

Afbeelding

Like it? Share with your friends!

1
Frontier4