AGENT TREKT PISTOOL BIJ MCDONALDS

Denk je met een paar vrienden naar de McDonalds te gaan, word je door motor agenten de pas afgesneden, krijg je een pistool op je gericht, en wordt je gearresteerd.


-1

Een rustig weekend zit er blijkbaar niet meer in;

Denk je met een paar vrienden naar de McDonalds te gaan, word je door motor agenten de pas afgesneden, krijg je een pistool op je gericht, en wordt je gearresteerd.

Nee lieve mensen; dit is niet Noord Korea, dit is niet Zimbabwe, dit is niet in het Ethiopië van misdadiger Tedros: dit is in ons eigen Nederland.

Kijkt u even naar de volgende beelden.

Dit is ons eigen Nederland lieve mensen;

Je wilt met een groepje naar de Mac en je krijgt een pistool op je gericht van de mensen die je zouden moeten beschermen.

En nou hoor ik u denken: Ja maar dit zijn boeren en die demonstreren.

SO WHAT? Boeren zijn ook mensen, en mensen hebben het RECHT om te demonstreren. Daarnaast hebben ze het RECHT om met 50 man naar de McDonalds te gaan als ze dat zouden willen.

U zou zich dus niet zorgen moeten maken om die mensen; u zou zich zorgen moeten maken omdat dit in Nederland gebeurt.

Want met de komende noodwet, is het UW familie die hier staat. In de nieuwe spoedwet is het al VERBODEN om met mensen die niet bij u in huis wonen naar de McDonalds te gaan!

Ik ben absoluut geen fan van de McDonalds, maar het zou eenieder vrij moeten zijn om waar dan ook naar toe te gaan, met wie dan ook. Dat is vrijheid. En iedereen die daaraan toornt komt aan uw grondrechten, en die van mij.

Kijk; dit is m: de held. We gaan m gewoon exposen.

Een agent mag een pistool trekken als hij in levensgevaar is. Waar is dat levensgevaar?

Bovendien is hij niet al te slim: hij staat namelijk pal voor het voertuig. Mocht de voet van de chauffeur per ongeluk van de rem afschieten op het gaspedaal dan is hij zo plat als een dubbeltje.

Ik zou het absoluut niet goedkeuren als dat gebeurt; maar als je iemand kleine tikjes blijft geven, dan moet je niet verbaasd zijn als je een keer een dreun terugkrijgt. En dan heeft deze regering bloed aan zijn handen. Er zijn berichten die zeggen dat zit in scène gezet zou zijn. Waarom zou je als regering zoiets in scène zetten? Ik laat dat even bij u.

Nog een keer; dit is deze domme agent. En ik mag leien dat deze held hierop aangesproken wordt door zijn kinderen, zijn vrouw, zijn buren, vrienden en kennissen. Hej joh; wat doe je nou.. Jij moet deze mensen verdedigen, niet belagen. Deze mensen hebben jou niets gedaan.

En dan zal hij ongetwijfeld reageren met ‘ach, ik deed gewoon mijn werk.”

Jawel; Befehl ist Befehl; wir haben es nicht gewust.

En vanwege dit soort Noord Koreaanse toestanden blijven wij demonstreren tegen deze belachelijke spoedwet die met een zgn ‘virus’ niets meer te maken heeft. Zondag 12 juli is er wederom een demonstratie; we gaan gezellig met zijn allen winkelen. De locatie is nog even geheim: hou daarvoor facebook en Twitter in de gaten.

Weg met de 1.5 meter.
Weg met Apps om ons te volgen.
Weg met onveilige vaccins.
Weg met totale controle.
Weg met die spoedwet.


De demonstratie DOOR het volk.
Voor de vrijheid VAN het volk.

Staan waar je wilt..
Lopen waar je wilt..
Zeggen wat je wilt..

Doen wat je wilt

Be there..


Like it? Share with your friends!

-1