Als ze het daar kunnen…


-1
BHIWANI, INDIA - MAY 18: Tomato crop dumped in fields by farmers protesting against a lack of fair prices in the market, at Kharkhari Makhwan, on May 18, 2020 in Bhiwani, India. (Photo by Manoj Dhaka/Hindustan Times via Getty Images)
Het Amerikaanse ministerie van landbouw creëert OPZETTELIJK een VOEDSELTEKORT. Ze sturen "Vernietigingsbrieven" naar Amerikaanse boeren om hen te vertellen dat ze een "X" aantal dagen hebben om HUN GEWASSEN IN DE GROND TE VERNIETIGEN, waarvoor ze 1,5 keer de waarde van de oogst zullen krijgen, of ze dreigen landbouwsubsidies te verliezen die de boerderij failliet zullen maken !

We hebben dit verhaal maanden geleden al besproken, maar weinig mensen geloofden het. Nu hebben we nog een aantal video's van nog meer boeren die de USDA Destruction-brieven laten zien en die bevestigen dat de overheid boeren daadwerkelijk betaalt om gewassen in de grond te vernietigen.

Erger nog, ze vertellen bedrijven ook om . . . Ben je er klaar voor . . . Dump alle olievoorraden/reserves op wegen of in de grond. . . . weggooien, onder het excuus dat ze dat moeten doen om de olieprijzen te stabiliseren. Als ze falen of weigeren de olie die ze bezitten weg te gooien, riskeren ze tienduizenden dollars aan boetes!

Hieronder zijn verschillende van deze video's samen bewerkt om ongeveer 6 minuten als één clip te worden weergegeven.

Kijk eens waar ons belastinggeld voor wordt gebruikt: voedseltekorten veroorzaken en de olieprijzen verhogen.

Door voedsel te beheersen, zullen ze absolute controle over mensen hebben. Klagen? Ze snijden je eten af. Sluit uw brandstof af. Stem tegen hen, hetzelfde.

Onze eigen ambtenaren, wiens banen er zijn om ons te dienen, gebruiken ons geld om onze voedselvoorziening af te snijden!

Onderstaande compilatievideo laat zien:

Video van boeren die gewassen vernietigen en betaald worden door de overheid om dit te doen.
Video van boeren die olie dumpen om "de oliemarkt te stabiliseren".
Video van containers die aankomen in de haven en arbeiders die te horen krijgen dat ze ze gewoon moeten laten zitten. PRODUCT- en ONDERDELENTEKORT!
Boer praat over EO 14008 en hoe de overheid landbouwgrond koopt om GEEN gewassen te verbouwen en massale hongersnood te veroorzaken door "de klimaatcrisis thuis en in het buitenland aan te pakken".

Kijk zelf maar terwijl onze eigen regering zich voorbereidt om ons opzettelijk uit te hongeren:
Bron: Hal Turner Radioshow

Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4