Bekende moeders tegen de coronamaatregelen


0

Veel bekende moeders hebben hun bedenkingen bij de coronamaatregelen. Moeders als Doutzen Kroes, Lieke van Lexmond en Victoria Koblenco. Zij verzetten zich tegen de coronaregels omdat het tegen hun geweten in gaat. Ze ontkennen het coronavirus niet maar hebben voornamelijk moeite met het feit dat ze zelf te weinig ruimte krijgen beslissingen te maken over hun kinderen.

Deze moeders hebben een brandbrief ondertekend met de boodschap te stoppen met de coronaregels als het tegen je geweten in gaat. Ondertussen ondertekende ook Danielle Oerlemans, Connie Witteman en Marlies Dekkers. Ook zij vinden dat de Overheid steeds meer bepaalt doormiddel van de coronaregels wat er met hun kinderen gebeurt. Zij vinden dat er onvoldoende oog is voor de goede zorgen voor hun kinderen.
Ook vinden ze dat een coronatest hier in Nederland niet afgedwongen mag worden. Verplichte quarantaine is uit den boze. Bovendien is er geen mondkapjesplicht voor kinderen. Ze zeggen dat de coronamaatregelen meer levens eist dan dat er levens gered worden.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *