Blijvend onvruchtbaar..


0

Donderdag 27 mei 2021 door: Ethan Huff, Natural news

(Natural News) De synthetische ‘spike’-eiwitten die worden gegenereerd door de Covid-19 Gen therapie (vaccins) kunnen niet alleen de voortplantingsorganen van vrouwen schaden, maar ook die van mannen, waarschuwt dr.Roger Hodkinson van Western Medical Assessments.

In een recent interview legt Dr. Hodkinson uit dat er nu “voldoende bewijs in de literatuur” is om te suggereren dat vaccineiwitten zich zowel in de placenta als in de testikels schade kunnen geven. Voor zwangere vrouwen kan dit een afgebroken zwangerschap betekenen. Voor mannen kan het blijvende onvruchtbaarheid veroorzaken.

Dr. Hodkinson is een patholoog die al vele jaren virologie, infectieziekten en evidence-based geneeskunde bestudeert. Hij volgde zijn opleiding aan de Universiteit van Cambridge en de University College Hospital Medical School in Londen voordat hij in 1970 naar Canada verhuisde en een opleiding volgde aan de Universiteit van British Columbia.

Dr. Hodkinson werd afgelopen herfst wereldwijd populair toen hij op een vergadering van de gemeenteraad van Edmonton verscheen om een ​​voorgesteld plan om een ​​mandaat voor het mondmasker te verlengen, af te wijzen. In zijn toespraak noemde hij de plandemie “de grootste hoax gepleegd tegen een nietsvermoedend publiek”.

Sindsdien heeft Dr. Hodkinson met volle kracht de Covid injecties veroordeeld, waarbij hij aandrong op een onmiddellijke stopzetting van de voortdurende uitrol ervan. Mensen die de prikken krijgen, zullen er spijt van krijgen, waarschuwt hij, omdat velen, zo niet alle, hun voortplantingsvermogen zullen verliezen.

“Ik ben een serieuze, evidence-based patholoog die alles op het gebied van pathologie op nationaal en provinciaal niveau heeft gedaan en ik neem evidence-based wetenschap heel, heel serieus”, verklaarde hij tijdens de bijeenkomst.

“Ik ben geen complottheoreticus. Ik ben geen anti-vaxxer. Ik ben geen van het bovenstaande. Maar als ik bepaalde dingen in de literatuur zie die – onderstreept – ernstige potentiële gevolgen op de lange termijn kunnen hebben, denk ik dat het mijn plicht is om op te staan  en te zeggen: ‘Hé, stop de trein, heb je dit gezien? Er moet naar worden gekeken. ‘Ik hoop dat het verkeerd is, maar laat me de gegevens zien.’

Legitieme vaccinproeven zouden vier jaar hebben geduurd, niet zes maanden.

De gegevens waarnaar Dr. Hodkinson verwees, hebben betrekking op de expressie van de ACE2-receptor in zowel de placenta als de testikels. Overtollige spike-eiwitten die in beide circuleren – veroorzaakt door het vaccin – remt de voortplantingsfunctie, heeft de wetenschap ontdekt, wat mogelijk kan leiden tot onvruchtbaarheid en steriliteit en spontane abortus.

“En de bloedcirculatie neemt het spike-eiwit overal mee naartoe, inclusief de placenta van vrouwen die op dat moment zwanger zijn, wat mogelijk een  einde kan betekenen voor een zwangerschap, waarschijnlijk niet voor volgende,” zegt Dr. Hodkinson. “Maar er is ook potentieel voor schade aan de testikels, wat mogelijk geen eenmalige treffer is, het zou een permanente treffer kunnen zijn.”

“In een wereld waarin we weten dat het aantal zaadcellen de afgelopen 10 of 20 jaar met 40 procent is gedaald – een enorme onverklaarbare afname van het aantal zaadcellen – hebben we blijkbaar geen aanvullende onderzoeken nodig op het gebied van mannelijke vruchtbaarheid.”

Simpel gezegd, de zes maanden durende proeven die Big Pharma heeft uitgevoerd om deze injecties te testen, zijn niet eens voldoende om te bepalen of de prikken onvruchtbaarheid veroorzaken. Dr. Hodkinson zegt dat twee tot vier jaar een minimale proefperiode is om de werkelijke effecten van experimentele injecties te bepalen.

Vooral kinderen injecteren met de injecties is een misdaad tegen de menselijkheid, stelt hij, en noemt het ‘obsceen’. Kinderen lopen niet alleen bijna geen risico om het Corona virus op te lopen of te verspreiden, maar de injecties zullen hen hoogstwaarschijnlijk meer schade berokkenen dan volwassenen.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4