BN’ers stoppen met #ikdoenietmeermee actie


0

(RT DUTCH)

BN’ers stoppen met #ikdoenietmeermee actie

De hashtag #ikdoenietmeermee is onder sociale druk, gevoed door overheid en media door de meeste artiesten en influencers al na één dag offline gehaald.
Rapper Bizzey was één van de vele BN’ers die maandagavond een video plaatste waarin hij zijn ongenoegen uitte over het huidige coronabeleid. Inmiddels heeft ook hij zijn video verwijderd en reageert hij dat het ‘obvious niet lekker is ontvangen en gebracht door mij en mijn collega artiesten.’ Daarbij plaatst hij een interview waarin hij uitlegt wat zijn motieven waren om mee te doen. Ook artiesten Rugged, Trobi, Dyna, Outsiders, DJ Chuckie, Zoe Livay, Abstract en Kosso haalden hun bericht offline.
Zangers Famke Louise vertelde bij het programma Jinek dat Bizzey haar had gevraagd mee te doen aan de actie. Waarom alleen Famke werd uitgenodigd om haar verhaal te doen in de talkshow laat zich raden. Vanwege de commotie rond #ikdoenietmeermee raakt ze nu ook een opdracht kwijt. De zangeres had volgens Huub van den Heuvel van Senf Theaterproducties een wederzijdse optie om op te treden in het nieuwe Scala Theater in de Utrechtse Jaarbeurs. ’Met een artiest die zich op die manier over corona uit, willen wij niet geassocieerd worden,’’ aldus Van den Heuvel van Senf, dat de programmering verzorgt.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *