Boosterprik en binnen 8 dagen uitgezaaide lymfklierkanker


0

Dr. Jane Ruby geeft aan dat de prikken helemaal niet zo onschuldig zijn zoals wel wordt beweerd door mensen als Agnes Kant van het Lareb. (https://www.skipr.nl/nieuws/lareb-ziet-vaker-opgezette-lymfeklieren-na-boostervaccinatie/)

Na de boostervaccinatie is relatief vaker een bijwerking van opgezette lymfeklieren gemeld dan na de eerste en tweede prik tegen het coronavirus. In de meldingen die Lareb ontving, zag het bijwerkingencentrum ook dat de reactie eerder na de prik ontstond, gemiddeld een halve dag tot een dag langer aanhield en dat meer melders last hadden van de klieren.

Vergrote lymfeklieren in de hals, oksel of rond het sleutelbeen is een bekende reactie na een vaccinatie. Het kan ontstaan doordat immuuncellen in de klieren actief worden. Sommige melders vertelden aan Lareb dat de lymfeklieren de grootte hadden van een golf- of tennisbal.

In januari zei Lareb-directeur Agnes Kant dat er ongeveer duizend meldingen per dag binnenkwamen over de boosterprik, met uitschieters naar 2500 meldingen per dag. Dat waren er meer dan vorig jaar op het hoogtepunt van de vaccinatiecampagne. Ook toen viel Kant op dat er veel meldingen binnenkwamen over de klieren.

Ze laat een wetenschappelijk onderzoek zien waarbij een 66-jarige man onlangs een boosterprik kreeg. De man had weliswaar een paar medische issues zoals een iets verhoogde bloeddruk, een iets te hoog chloresterol gehalte en diabetes maar dat was volledig onder controle.

Op de volgende afbeelding zie je links een scan van de man zoals die was voordat hij de boostershot kreeg en rechts zie je een scan van dezelfde man 8 dagen na de boostershot.

Hoe meer donkere vlekken des te meer zwellingen en abnormale cel activiteit.

lymfeklierkanker na coronabooster

Maar, het erge is, bij deze man heeft zich lymfeklierkanker ontwikkeld ongeveer een week na de boosterhot. De man had geen enkele historie van kanker voordat dit gebeurde.

Wat de wetenschappers concluderen is dat het bijna niet anders kan dan dat de boostershot dit heeft veroorzaakt. Dit omdat tussen de linker en de rechterscan slechts een periode zit van 22 dagen. Het is bijna onmogelijk dat lymfeklierkanker zich zo massaal en zo snel kan ontwikkelen op een natuurlijke manier.

Daarnaast zo stellen ze is het inmiddels bekend dat heel veel mensen problemen hebben met de lymfeklieren na de boostershot.

Verder vertelt Dr. Ruby dat zij weet dat er op dit moment een massale toename is van kankergevallen en dan met name na de boosters. Ze noemt het een explosie en zegt verder dat het verhaal dat opgezwollen lymfeklieren na een boosterprik onschuldig zijn een bullshit verhaal.

Een ander groot nadeel van lymfeklierkanker is dat het zich heel gemakkelijk naar andere delen van het lichaam kan verspreiden.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4