De HIV kaart!


1

Naast de hartaanval kaart die gespeeld wordt zien we ook steeds meer berichten over een hernieuwde belangstelling voor HIV. Dat is niet toevallig. Bijna niets is nog toevallig tegenwoordig als het te maken heeft met gezondheid. Het past helemaal in de lijn van wat Michael Yeadon ons eerder heeft uitgelegd. Ze kunnen allerlei zaken in de vaccins stoppen die een scala aan klachten zullen geven. Van hart en vaatziekten, auto immuunziekten, kanker in allerlei variaties en dit alles in een variabele tijdsspanne. Sommige batches geven een snel resultaat bij andere duurt het langer. De oversterfte zal toch verklaard moeten worden en hiv is blijkbaar ook een handige kapstok hiervoor.

We lezen al enige tijd dat de Gentherapie die wordt toegepast bij herhaaldelijk gebruik nadelige gevolgen kan hebben voor het immuunsysteem. Met hiv-achtige klachten als gevolg. Zo denkt ook Debbie van Baarle, hoogleraar immunologie aan het UMC Groningen, zij doet onderzoek naar T-celimmuniteit en vaccinaties. Ook zij waarschuwt voor het te snel op elkaar volgen van boosters: ‘Dat kan ertoe leiden dat je T-cellen een beetje lamgeslagen raken’, zegt ze in De Volkskrant. ‘Het aantal antistoffen zie je dan doorstijgen, maar je hoeveelheid actieve T-cellen wordt mogelijk lager.’ Van Baarle vergelijkt het met chronische virusinfecties zoals hiv die voortdurend de afweer blijven prikkelen. Op een gegeven moment raakt de T-celreactie uitgeput.

We zien de laatste paar weken plotseling veel aandacht in de msm voor een gevaarlijke Hiv variant die in NL ontdekt zou zijn. Nationaal en internationaal. Laat je testen zegt Prins Harry! De variant zou zijn ontdekt in oude samples. Dus nog voor de uitrol van de covid vaccins en dus is er geen relatie zegt men. Nee, natuurlijk met de vaccins is nergens een relatie te vinden en al zou er de schijn van relatie zijn dan wordt er wel even een fact check gedaan. Nee mensen laat je testen en dan wordt die ‘nieuwe’ gevaarlijke variant wel ontdekt. Heb je zo maar een verklaring voor al die klachten die je opeens kreeg na de covid vaccinaties. De nieuwe variant is ook specifiek voor hetero’s veeel besmettelijker.

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/02/03/gevaarlijker-variant-van-hiv-ontdekt-in-nederland-a4084267

https://www.linda.nl/nieuws/buitenland/prins-harry-dianas-werk-voortzetten-hiv/

https://nos.nl/artikel/2415671-besmettelijkere-maar-goed-behandelbare-hiv-variant-ontdekt-in-nederland

https://www.parool.nl/wereld/extra-besmettelijke-hiv-variant-in-nederland-ontdekt

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/01/19/coronavirus-heeft-veel-mutatiekansen-in-hiv-patient-a4080945

Zeer apart overigens is de discutabele rol van Dr.Fauci in de hiv-aids bestrijding. Vele mensen stierven niet zo zeer door de ziekte zelf maar door het middel AZT. Erg toevallig dat deze man nu ook weer een hoofdrol speelt?


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4