Christian Perronne, ‘niet gevaccineerden zijn niet gevaarlijk!’


0
Voormalig vice president van de Europese adviesgroep van deskundigen in immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO, professor Christian Perronne, zei gisteren dat alle gevaccineerde mensen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten, anders riskeren ze een ernstige ziekte. 
Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Gespecialiseerd Comité voor Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid. De deskundige op het gebied van infectieziekten bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het VK en verklaarde: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en moeten worden geïsoleerd van de samenleving.” Hij vervolgde: “Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het is nu bewezen in Israël - ik heb contact met veel artsen in Israël - ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder gevaccineerde mensen, en ook in het VK heb je het grotere vaccinatieprogramma en ook zijn er problemen .” De huidige werkgroep over de COVID-19-pandemie in Frankrijk zou bij ontvangst van het nieuws “volledig in paniek” zijn, uit angst voor pandemie als het de richtlijnen van de experts volgt. 
De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News: “95% van de ernstig zieke patiënten is gevaccineerd. Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames. We openen steeds meer COVID-afdelingen. De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.” Zie de link hieronder. Kortom, de gevaccineerden hebben een afweerschade opgelopen door de vaccinatie in plaats van meer weerstand. Het is bizar.

https://rumble.com/vlbddq-israeli-doctor-kobi-haviv-fully-vaccinated-account-for-85-90-of-hospitaliza.html

Bron: https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4