IK BEGRIJP HET ‘VERZET’ NIET MEER


0

Kijkend naar de debatten in de Tweede Kamer, begin ik steeds meer tot de overtuiging te komen dat ik naar een krankzinnigengesticht zit te kijken, zonder kans op enige vorm van genezing.
Het dedain van de kartelpolitiek is zichtbaar af te lezen van o.a. het gezicht van Hugochenko, als hij vol openlijke walging deze bijdrage van Baudet (https://youtu.be/eXpDGA4149E) ten overstaan van zo ongeveer heel Nederland, naar het land der wappiedwazen verwijst.

Het blijkt nog steeds een heikel feit dat woord gentherapie – net als de holocaust vergelijking – voor de kartelpolitici die zo in de bubbel van de eigen geschapen leugen zitten, dat ze de waarheid nog niet erkennen als deze in dat befaamde koffertje wordt binnengedragen op de derde dinsdag van september.

Je kan je verbazen over zoveel naïviteit bij bestuurders die aan het stuur van onze natie zitten, maar meer nog verbaas ik mij over het niveau van het verzet, door een politicus die hier toch zijn bekendheid aan te danken heeft.

Het lijkt – lees: is zo – dat tegenargumenten in de Tweede Kamer zo hoogdravend, en van literaire topkwaliteit moeten zijn, dat zij daarmee de effectiviteit van het aangedragen tegenargument direct zelf teniet doen.

Baudet wordt hier min of meer gefileerd vanwege zijn gebruik van het begrip gentherapie, en voor onwetende ‘koek koek’ uitgemaakt omdat volgens figuren als Paternotte, Hugochenko en ‘de enige arts in de kamer’ er totaal geen sprake is van het begrip gentherapie bij de coronabestrijding, en volgens Paternotte de vaccins volkomen veilig zijn en alle testfasen hebben doorlopen

Nu zal ik misschien een simpele boerenlul zijn, maar ik had in het geval van Baudet toch echt mijn huiswerk beter op orde gehad – ja, ik zal door de Baudet adepten wel weer verketterd worden – door Nitwit Paternotte even met het volgende feit om de oren te slaan. In een bericht van het CBG (college ter bescherming geneesmiddelen) is het volgende te lezen:”Nog niet alle informatie uit de onderzoeken is compleet en bekend. Wel zijn er, op basis van de beschikbare informatie, voldoende aanwijzingen dat de positieve effecten van het vaccin opwegen tegen de risico’s. Daarom is COVID-19 Vaccin AstraZeneca onder voorwaarden goedgekeurd. De fabrikant is verplicht de komende twee jaar aanvullende informatie in te dienen. Zo moet uit verder onderzoek blijken hoelang het vaccin bescherming geeft, of het vaccin voldoende bescherming biedt aan bijvoorbeeld mensen met een verminderde afweer, en of zwangere vrouwen het veilig kunnen gebruiken.” (https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/01/29/vaccin-astrazeneca-als-derde-coronavaccin-goedgekeurd-voor-nederland-en-europa)
Uit dit bericht van 29-01-2021 blijkt overduidelijk dat nog lang niet alle data en informatie over – in dit geval – het AstraZenca vaccin – bekend is, en dat de fabrikant de komende 2 jaar (!!) verplicht wordt aanvullende informatie aan te leveren, wat ook de ‘goedkeuring onder voorwaarden’ verklaart.
Opvallend hierbij is de opmerking: “Wel zijn er, op basis van de beschikbare informatie, voldoende aanwijzingen dat de positieve effecten van het vaccin opwegen tegen de risico’s.”
Er is dus een tijdelijke goedkeuring gekomen omdat de positieve effecten opwegen tegen de risico’s, oftewel men heeft toestemming gegeven voor het spelen van Russische roulette met de gehele wereldbevolking want volkomen veilig is volgens mij toch echt iets anders dan: omdat de positieve effecten opwegen tegen de risico’s

Waarom dit overduidelijke feit niet direct onder de neus van Paternotte stoppen, als overduidelijk hieruit blijkt dat deze ‘volksvertegenwoordiger’ Rutte-achtige trekjes vertoont met zijn bewering dat de vaccins volkomen veilig zijn, en alle testfasen hebben doorlopen? Een absolute leugen als je de berichtgeving van het CBG – toch echt geen Willem Engel-achtige wappiepagina – moet geloven.

Dan het eeuwige verontwaardigingsmoment genaamd gentherapie, een woord dat de woke kamerleden doet opschrikken ofdat zij op een Sybian zitten, in een uitzending van Howard Stern.
Ik persoonlijk zou er voor passen om wegezet te worden als ‘achterlijke dwaas,’ terwijl de bewijzen voor mijn argumenten gewoon zo aan te dragen zijn, zoals Tunahan Kuzu zo meesterlijk deed met zijn bordenprotest in de Tweede Kamer (https://youtu.be/jopbGi7fxc8)

Waarom sla je Huchochenko, Paternotte, die volkomen incompetente en hooghartige Aukje de Vries en de ‘enige arts in de Tweede Kamer’ niet om de oren met bijvoorbeeld een stuk in de Volks(verlakkers)krant, waarin overduidelijk staat: “Wat een paar jaar geleden alleen nog bestond in de fantasie van vooruitstrevende wetenschappers, is nu de realiteit: bij de meeste coronavaccins die in productie zijn, is genetische modificatie in het spel.” (https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/genetisch-aangepaste-vaccins-waarom-mag-dat-met-corona-ineens-wel~b026e2de/)

Waarom wijs je deze clowns niet op hun overduidelijke gebrek aan kennis, en realiteitszin, door ze fijntjes te wijzen naar deze overheidspagina (https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html) waarin de overduidelijke toepassing van gentherapie ter bestrijding van corona haarfijn bekendgemaakt wordt?

Is het incompetentie? Is het het geaccepteerde feit dat wat je ook zegt, het toch niet serieus genomen wordt, of is het misschien het feit dat wij inderdaad naar een geregisseerd circus zitten te kijken waarin daadwerkelijk alle optredende dieren, slechts afleidende beeldvulling zijn voor de onoplettende bezoekers?

Ik begrijp het niveau van het ‘oppositie’ verzet niet meer, want waar de 9mm kogels voor de ‘slachting’ van dit demissionaire kabinet vanuit allerlei – onderbouwde – bronnen aanwezig zijn, wenst men slechts met bij Intertoys aangeschafte waterpistooltjes de ‘ondergang’ van dit kabinet in gang te zetten.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder