CLING ON TO POWER


1

Hugo,

Bij jouw zoveelste opgekotste proefballonnetje -het iedere maand testen van letterlijk elke Nederlander- is genadeloos zichtbaar geworden wat jij daadwerkelijk bent……… een ééndagsvlieg die zich met al zijn poten wanhopig vasthoudt aan zijn tijdelijke positie van macht.
Voor jou Hugo, is het afvlakken van de cijfers, en het uiteindelijk -mysterieus- verdwijnen van covid een absolute ramp, omdat daarmee jouw hallucinerende dictatoriale powertrip tot een rechtvaardig einde komt, en jij daarmee in de -terechte- vergetelheid raakt.

Het is niet zo dat jij ‘geplaatst’ bent op deze positie vanwege uitzonderlijke kwaliteiten, een (voor)carrière als leraar in het basisonderwijs is niet bepaald een hoogstaande kwalificatie, nee jij bent slechts verkozen vanwege je volledige gebrek aan empathie, moreel gedrag en iets wat een geweten heet.
Dus met dat in het achterhoofd begrijp ik dat jij alles, maar dan ook alles, uit de kast haalt om covid -in tegenstelling tot de opgevoerde slachtoffers- levend te houden.

Maar hoe nu verder Hugo, want jouw opties beginnen toch wel enigszins op te raken.
# ga je nu opperen dat de foetussen van zwangere vrouwen maar getest moeten worden, om bij deze ongeboren kinderen alvast covid vast te stellen?
# ga je massaal overleden personen in de periode van pak ‘m beet september 2019 tot februari 2020 weer opgraven, om te kunnen testen dat corona daar ook al de doodsoorzaak was?
# of wordt jij misschien de wonderdokter die ineens o.a. kanker, hart- en vaatziekten, alzheimer, ALS spontaan heeft doen verdwijnen, zodat elk overlijden vanaf nu aan covid kan worden toegeschreven?

Wat wordt het Hugo, wat maakt dat jij je positie van absolute macht kan blijven bekleden?
Je weet dat iedere maand testen -zeker met onbetrouwbare pcr-testen- fucking onzin is, want vandaag -tijdens testen- ben je negatief, en morgen kan je positief zijn……. of in het geval van Elon Musk zelfs twee keer negatief en twee keer positief op één dag.
Gaan we dan maar de prikklok vervangen door een covid-test, zodat iedereen voor aanvang van het werk getest wordt?
Hoe ver ben jij bereid deze onzin uit te venten, tot je uiteindelijk door je misselijkmakende opties heen bent?

De geschiedenis heeft ons meerdere malen laten zien dat het géén goed idee is om de absolute macht in handen van één narcist te leggen, maar toch heeft dit kabinet onder leiding van geschiedenis-student Mark Rutte hier geen lering uit getrokken.

Om op een juiste manier met -aan jou toevertrouwde- absolute macht om te gaan moet je beschikken over een moreel kompas, een geweten, een standvastig gevoel van rechtvaardigheid en empathie, zaken die bij jou Hugo, allemaal ontbreken of door je ongekende machtswellust naar de achtergrond zijn verdwenen.

De enige rode draad die als waarheid door je hele corona-carrière heenloopt is een gevoel van bizarre humor, dit is zichtbaar bij je hilarische persconferences , je bespottelijke maatregelen en nu ook bij je misselijkmakende proefballonnetjes.


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder