Wijs kamerleden op gevaren vaccins! (voorbeeldbrief)


1

Wijs kamerleden op de gevaren van vaccins! stuur onderstaande brief naar de eerste/tweedekamerleden van jouw keuze! (download brief onderaan de pagina)

Geacht Kamerlid,

Vakblad The International Journal of Clinical Practice heeft een studie (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/ijcp.13795) gepubliceerd waarin –mede op basis van wetenschappelijke literatuur en eerdere studies– wordt gewaarschuwd dat het risico dat de Covid-vaccins het immuunsysteem beschadigen, en de ontvangers daardoor juist vatbaarder worden voor Covid-19, ernstig onderbelicht blijft.

De auteurs dringen eropaan dat de bevolking bewust wordt gemaakt van de niet onaanzienlijke potentiële gevaren voor de gezondheid die de Covid vaccins met zich meebrengen: ‘Covid-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen vaccinontvangers gevoeliger maken voor ernstigere ziekte dan als ze niet gevaccineerd zouden zijn’ begint de samenvattende conclusie van de studie.

Eerder (RSV) coronavirus vaccin produceerde in testfase eveneens ‘robuuste antilichamen reactie’, maar kinderen werden na blootstelling aan het echte virus allemaal ziek, en sommigen stierven.

Het gaat niet immers om klassieke vaccintechniek maar om genetisch gemodificeerde vaccins, een relatief nieuwe (voor gebruik in de mens experimentele) techniek. De EU heeft hiervoor onlangs de drempel verlaagd (https://nos.nl/collectie/13824/artikel/2338868-europese-commissie-wil-soepelere-regels-in-jacht-op-vaccin) vanwege de vermeende noodzaak.

De lange termijneffecten van deze nieuwe vaccins zijn nog onbekend. Het betreft hier dus een onethisch experiment op de bevolking en zou nooit (direct of indirect) verplicht mogen worden gesteld!

Met vriendelijke groet,

https://www.burgerfront.nl/wp-content/uploads/2020/11/Geacht-Kamerlid-Studie-naar-werkzaamheid-vaccins.pdf


Like it? Share with your friends!

1