Collaboreer niet meer, u helpt uw onderdrukker!


1

Hoe ver zullen ‘ze’ nog gaan? Heel ver, want het einddoel is dat iedereen gevaccineerd moet zijn. Niets is taboe voor overheden totdat dit doel is bereikt. De ‘enkele’ onwilligen zullen in een COVID-19 kamp gedetineerd worden. Vaccinatie macht frei. Gezien de huidige maatregelen en de onveilige vaccinaties die willens en wetens worden doorgedrukt  zou je kunnen zeggen dat het regime over lijken gaat.

Het doel van de elite is namelijk dat in de toekomst iedereen te volgen is met technologie die via vaccins zal worden toegediend. Wellicht nog niet in dit vaccin, maar als er straks een verplicht vaccinpaspoort is en de 7 nieuwe fabrieken van Bill Gates klaar zijn, dan is het hek van de dam. Wil je dat niet? Dan mag je niet meer meedoen, dat zal niet worden toegestaan. U zult net zo lang met ‘maatregelen’ om de oren worden geslagen tot u zult smeken om een vaccin. Alles moet kapot ‘to build back better’!

Welke acties kun je ondernemen om te proberen de krachten te weerstaan?

Wordt lid van de ANBB (Algemene Nederlandse Burger Belangenvereniging), kijk op theCorbettreport, freedomcells.org of bij Nederlandse groepen als www.NieuwNedwerk.nl, www.ademvrijbijmij.nl  en Vaccinvrij. Samen staan we sterker!

Stop met de grote tech giganten. YouTube censureert en Facebook speelt informatie door naar de FBI (zoals gesprekken die over de capitoolbestorming gaan). Google deelt informatie over verplaatsingen van gebruikers in Europa aan overheden. Nu nog anoniem zegt men, maar is dat echt zo? Gooi Google eruit, ga naar Duckduckgo. Stop met Facebook, Twitter, Whatsapp etc. Faciliteer je onderdrukker niet! Alle producten van Microsoft en Apple? Vertrouw ze niet. Gebruik een open source browser. Verdiep je ook in een VPN. Uw data is voor hen handelswaar.

Koop zo min mogelijk online, zeker niet bij Amazon! Koop alleen met contant geld, digitale betalingen zijn informatiestromen en die worden door de elite verhandeld en uiteindelijk tegen je gebruikt. Mabel Wisse Smit onder andere, met haar aandelen Adyenn, loopt er lekker door binnen. Kijk niet meer naar die propaganda op tv en in de krant, weg ermee! Verruil dat abonnement van de krant voor het blad ‘Gezond Verstand’ van Karel van Wolferen, daarin staan verhelderende artikelen over de toestand in de wereld.

Informeer uzelf ook over instanties als de WHO (World Health Organisation) en hun dubieuze rol in deze wereldwijde machtsovername middels COVID-19. De WHO is een onderdeel van de VN; een ondemocratische club met inmiddels veel te veel macht.

Wees je er verder van bewust dat een partij als het WEF (World Economic Forum) strategische partners heeft, bedrijven die het beleid uitdragen en er volop aan meewerken. Wilt u nog zaken met ze doen? Beter van niet. Ook in Nederland zijn er bedrijven die de overheid faciliteren, laat ze er mee stoppen! Maak uw ongenoegen kenbaar. Faciliteer deze bedrijven niet! Faciliteer de overheid niet! Stop de collaboratie met uw onderdrukker!


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4