Inmiddels is het wel duidelijk waar de ‘elite’ naar toe wil


-2

Met de uitrol van een digitaal vaccinatiedocument in Oostenrijk wordt duidelijk dat er straks deuren niet opengaan als je niet bent gevaccineerd. Nu lijkt dat wellicht nog geen probleem maar als straks 5G op volle sterkte is en patent 2020060606 van Microsoft is geϊmplementeerd dan ben je overal volgbaar zeker als de satelliet netwerken van Amazon en Musk ook operationeel zijn. Dan laat ik mijn telefoon thuis denk je misschien maar die optie helpt niet omdat je ook door de telefoon van anderen kunt worden gedetecteerd.

Geen ontsnappen aan en snelle interventieteams zullen je snel afvoeren naar een detentiecentrum als je denk nog wel iets te kunnen. Ieder jaar zal iedereen een aantal vaccinaties moeten nemen om te voldoen aan de standaard om beperkt ‘vrij’ te zijn. Ieder jaar een griepvaccin, ieder jaar een covid vaccin en wat men nog meer zal bedenken. Wat er in die vaccinaties zal zitten zal persoonsafhankelijk zijn en afhangen van je social credit score. Als je niet meer nuttig bent voor het systeem weet men vast wel iets creatiefs te verzinnen.

Zelf zal de ‘elite’ ook een digitaal vaccinatiepaspoort op de telefoon hebben waar alle vaccinaties vooraf zijn afgevinkt. Zij kunnen zich vrij bewegen over de continenten, het ‘oude normaal’ zeg maar. Voor ons rest het ‘nieuwe normaal’


Like it? Share with your friends!

-2
Frontier4