COVID-19 vaccins zullen mensen doden terwijl hun onderliggende aandoeningen de oorzaak lijken te zijn, waarschuwt prominente arts


3

(Natural News) Een prominente Zuid-Afrikaanse arts die een sleutelrol speelde bij het ontwikkelen van vroege behandelingen voor COVID-19 heeft gezegd dat de huidige vaccincampagnes maar één doel hebben: “een groot deel van onze bevolking onder controle krijgen en doden zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd zijn.”

Deze controversiële bewering werd gedaan door een arts in Zuid-Afrika, Dr. Shankara Chetty, wiens website aangeeft dat hij met succes 7.000 patiënten met COVID-19 heeft behandeld zonder een enkel sterfgeval of ziekenhuisopname. Hij is ook de dokter achter de “8ste Dagtherapie voor COVID-19” die gericht is op patiënten in het gevaarlijkste ontstekingsstadium van de ziekte.

In een video-opname zei Dr. Chetty dat, hoewel we allemaal weten dat er op dit moment inconsistenties zitten in het verhaal van de overheid en er hoge druk is om te vaccineren, het belangrijk is om de redenen te begrijpen wat er zo gevaarlijk aan is. Voor hem komt het allemaal neer op het spike proteïne.

“Als ik u mijn mening zou moeten geven over wat er op wereldschaal gebeurt, dan is het spike-eiwit een van het meest smerige vergif dat de mens ooit heeft gemaakt,” verklaarde hij. “En het doel van dit gif is om miljarden te doden zonder dat iemand het merkt. Het is dus een vergif met een agenda.”

Volgens hem leiden wereldwijde lockdowns ertoe dat patiënten later in het ziekteverloop in ziekenhuizen terechtkwamen, en de gebruikte protocollen waren ontworpen “om dood en schade te veroorzaken en angst aan te wakkeren” om te rechtvaardigen dat de planeet werd gevaccineerd en wij allen langer aan het spike-eiwit werden blootgesteld.

Te veel verschillende sterfgevallen zullen het moeilijk maken om de schuld op het vaccin te schuiven.

Hij schetst een zeer verontrustend beeld van hoe het vaccin mensen zal doden zonder zichzelf ooit als de duidelijke schuldige aan te wijzen. Het spike-eiwit van het vaccin zal via mRNA door het hele lichaam worden verspreid, zegt hij, en in verschillende weefsels in het hele lichaam worden aangemaakt.

“Die weefsels zullen als vreemd worden herkend en een groot aantal auto-immuunreacties uitlokken. De sterfgevallen die op de vaccinaties volgen, zullen dus nooit op het spike eiwit kunnen worden vastgepind! Ze zullen te divers zijn, er zullen er te veel zijn, en ze zullen in een te groot tijdsbestek plaatsvinden om ons te doen begrijpen dat we vergiftigd zijn,” zei hij.

Het vermogen van het vaccin om reeds bestaande ziekten te verergeren betekent dat de dood van mensen zal worden toegeschreven aan de onderliggende aandoeningen die zij hadden, zelfs als die aandoeningen hen anders nooit zouden hebben gedood. Dit zou het geval kunnen zijn bij kankeroplevingen die door het vaccin worden veroorzaakt en die de dood van de patiënten veroorzaken, waarbij dan de kanker en niet het vaccin de schuld van de dood krijgt. Evenzo zullen diabetici die een beroerte krijgen en mensen met hoge bloeddruk die een hartaanval krijgen, hun ziekte aan die aandoeningen wijten in plaats van aan de vaccins.

Hoewel het sommigen misschien vreemd in de oren klinkt, gelooft hij dat inzicht in het “eindspel” veel duidelijkheid verschaft. Aangezien de vaccins vanuit wetenschappelijk oogpunt geen steek houden, is dit volgens hem een meer waarschijnlijke verklaring.

“Maar ik denk dat als mensen begrijpen wat de bedoeling is, ze ook zullen begrijpen waarom er is gebeurd wat er is gebeurd. De slechte logica, de dwang, de onderdrukking, is allemaal gerechtvaardigd als je begrijpt dat er een groter plan is. Dit plan is om ervoor te zorgen dat we een groot deel van onze bevolking kunnen controleren en uitroeien zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd zijn,” verklaarde hij.

Andere prominente artsen hebben een soortgelijk standpunt ingenomen, waaronder een voormalig senior project manager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), Geert Vanden Bossch, en een zeer vaak geciteerde arts en COVID-19 expert, Dr. Peter McCullough.

Een andere deskundige, voormalig Pfizer Vice President en Chief Scientist for Allergy & Respiratory, Dr. Michael Yeadon, zei bij het plaatsen van Dr. Chetty’s video op Telegram: “De vaccinatieplicht is onlogisch en beangstigend, aangezien de meesten in de eerste plaats geen groot risico lopen op het virus en de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen. Ze leveren dus geen maatschappelijk voordeel op, alleen een potentieel individueel voordeel,” verklaarde hij.

“We zouden mensen NOOIT moeten dwingen iets te doen waar ze misschien baat bij hebben en dan nog onder onwaarschijnlijke omstandigheden. Het is gekkenwerk. Weiger!,” voegde hij eraan toe, verwijzend naar de gevaarlijke vaccins.


Like it? Share with your friends!

3
Frontier4