Vrijwilligheid is belangrijk voor hen! Deel 2


0

Een andere invalshoek waarom de vrijwilligheid een issue zou kunnen zijn is het onderstaande stuk. Mogelijk klinkt het idioot in uw oren en de door de farmacie en overheden betaalde factcheckers hebben dit verhaal natuurlijk naar het rijk der fabelen verwezen. Maar zoals we inmiddels weten zegt dit helemaal niets en is de werkelijkheid van dit moment zeer vloeibaar. Het vrijwillig overgaan van mens naar een transhumaan wezen zou ook hier van wezenlijk belang kunnen zijn in juridisch/moreel opzicht. Feit is dat het Klaus Schwab een grote interesse heeft in het transhumanisme. Op dit moment zitten al zijn studenten van het Global Young Leaders programma op invloedrijke posities wereldwijd. De druk om te vaccineren is zeer hoog terwijl het pandemisch gehalte van de ziekte waarvoor zou gevaccineerd wordt zeer laag is. Heel bijzonder.

In de mening van het Hooggerechtshof van 2013 (Association of Molecular Pathology v Myriad LLC) bepaalden de wetgevers dat menselijke genomen die door mRNA-vaccins zijn gewijzigd, octrooieerbaar zijn. Iedereen die het COVID-vaccin heeft gekregen, wordt nu beschouwd als transhumaan en dus als eigendom van de octrooihouder, schrijft Ash Samba Cupric.

Voor het eerst in de geschiedenis worden mRNA-vaccins op grote schaal gebruikt. Regeringen over de hele wereld eisen dat iedere man, vrouw en kind het experimentele infuus krijgt. De autoriteiten beweren dat dergelijke maatregelen bedoeld zijn voor de “openbare veiligheid”, maar de geneesmiddelenbedrijven geven toe dat hun producten de overdracht of besmetting met COVID-19 niet voorkomen. Het aantal meldingen van bijwerkingen neemt met de dag toe tot ongekende hoogte. In landen met de hoogste vaccinatiegraad is er een duidelijke toename van hartziekten, bloedstolsels en beroertes. Veel bezorgde omstanders die tegen verplichte vaccinatie zijn, vragen zich af: waarom deze drang om iedereen te laten vaccineren? Een Argentijnse onderzoeker denkt dat ze het antwoord heeft.

Dr Chinda Brandolino is arts, gespecialiseerd in lymfologie, flebologie en arbeidsgeneeskunde. Toen meer en meer patiënten werden gevaccineerd, werd ze steeds ongeruster. Een alarmerend aantal van hen leed aan ernstige en slopende complicaties. Terwijl zij deze verontrustende kwalen observeerde, begon de arts onderzoek te doen naar boodschapper-ribonucleïnezuur en de effecten daarvan op de genetica. Zorgvuldig onderzoek leidde haar naar een specifieke zaak uit 2013. In de beslissing van het Hooggerechtshof in de zaak Association of Molecular Pathology v. Myriad LLC verklaarde de wetgever dat menselijke genomen die door mRNA-vaccins waren veranderd, octrooieerbaar waren. Op een recente conferentie legde zij de ernstige implicaties van de uitspraak uit:

Als je het genoom verandert met een adenovirusvaccin, is de gevaccineerde persoon al een transgenetisch – een transhumaan persoon. Volgens het internationaal recht is het eigendom van de octrooihouder. Maar het meest dramatische van alles is dat als deze persoon transhumaan is, hij of zij niet langer wordt beschouwd als een menselijk wezen volgens de mensenrechten die wij kennen. De situatie is uiterst ernstig en ik heb het gevoel dat de mensen zich niet bewust zijn van de ernst van hetgeen ons te wachten staat. Het gaat niet alleen om de ziekten die het vaccin zal veroorzaken, en die vaak dodelijk zijn, maar ook om het feit dat de overlevenden een veranderd genoom zullen hebben en dat deze verandering zal worden doorgegeven aan hun nakomelingen. Omdat hun genoom is veranderd, is die verandering gepatenteerd. Alles wat gepatenteerd is, behoort toe aan de octrooihouder.

Ondanks de ontelbare doden, concentreert Dr. Brandolino zich op de blijvende gevolgen voor de overlevenden van de vaccinaties. Deze vaccinaties veroorzaken onomkeerbare genetische veranderingen. Met elke dosis en elke volgende boost worden de ontvangers omgezet in een steeds synthetischer vorm. Ze is erg bezorgd over de toekomst van onze soort. Ontelbare eeuwen van natuurlijke evolutie zijn “gekaapt”. De controle over opzettelijke gedaanteverwisseling is in handen van een sinistere macht die volledige controle over de mens wil. Miljarden mensen wereldwijd zijn nu patent cyborgs. De doos van Pandora is geopend en de dreigende gevolgen zijn nog niet volledig te overzien.

Een verraderlijke en zorgvuldig geplande overname heeft zich gedurende de gehele pandemische periode ontvouwd. Alles wat er gebeurt is in de kern anti-menselijk. Sociale distantie ontkent noodzakelijke affectie en liefdevolle omhelzingen. Lockdowns veranderen huizen in isoleercellen. De doelpalen blijven verschuiven en verpletteren de geest van al diegenen die niet begrijpen dat dit niet bedoeld is om te eindigen. Misschien is ons lichaam de laatste grens voor hen die ultieme controle zoeken. De mensheid staat aan de rand van een afgrond. Voor talloze mensen is er geen weg terug. Alleen de tijd zal leren hoe de huidige gebeurtenissen zich ontvouwen.

Bron: Dissident.one


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4