COVID19 vaccin gaat niet over het redden van levens!


0

Op 24 april dit jaar ging er een persbericht uit met de titel “Wereldleiders verenigen zich om er voor te zorgen, dat iedereen overal toegang heeft tot nieuwe vaccins, testen en behandelingen voor COVID19”.

Deze nog niet uitgevoerde plannen zijn georganiseerd door de Wereld Gezondheids Organisatie, de President van Frankrijk, (Emmanuel Macron) de voorzitter van de Europese Commissie en de Bill & Melinda Gates Foundation.

Uit het persbericht het volgende citaat:

“Staatshoofden en wereldleiders op het gebied van de gezondheidszorg zijn vandaag een commitment aangegaan om samen te werken om de ontwikkeling en de productie van nieuwe vaccins, testen en behandelingen voor COVID-19 te versnellen en te garanderen dat dit wereldwijd toegepast kan worden.”

“De COVID-19-pandemie heeft al meer dan 2,4 miljoen mensen getroffen en meer dan 160.000 mensen gedood. De pandemie eist een enorme tol van gezinnen, samenlevingen, gezondheidsstelsels en economieën over de hele wereld, en zolang dit virus elk land bedreigt, loopt de hele wereld gevaar.” – WHO

Er zijn op 24 april 160.000 mensen gestorven op een wereldbevolking van zowat 8 miljard??? Is dit een reden tot paniek en om plannen te maken voor een wereldwijd vaccin?

Diezelfde dag stierven er namelijk 5.013.281 mensen door honger. Misschien zouden de wereldleiders zich daar meer zorgen over moeten maken en aandacht aan moeten geven?

Hoeveel waterpompen kan je voor 7,4 miljard neerzetten in ontwikkelingslanden? Hoeveel levens redden we daarmee?
Of het geld kan beschikbaar worden gemaakt voor goede informatie over hoe je je immuunsysteem zelf kunt versterken (beweging, voeding, vitamine C, D, en K en noem ze maar op). Hoeveel sterftes waren er ook al weer door COVID19 mede door slechte voeding, roken en overgewicht? Of gewoon door ouderdom? 30 tot 50%

Het gaat hier niet om het redden van mensenlevens door middel van een vaccin dat is nu wel duidelijk. Wanneer het doel mensenlevens redden was dan zou het geld wel worden besteed aan een andere aanpak.

Eerdere ervaringen met vaccins voor familie van het Coronavirus SARS en MERS waren geen succes en hadden rampzalige gevolgen. Toch wordt er weer miljarden geïnvesteerd voor poging nummer 3?
Het begint er op te lijken dan men ons hoe dan ook iets wil inspuiten.

Een citaat van de wereldleiders op uitzondering van Donald Trump (President van Amerika):

De COVID19 Pandemie heeft al meer dan 2,4 miljoen mensen getroffen en meer dan 160.000 mensen gedood. De Pandemie eist een enorme tol van gezinnen, samenlevingen, gezondheidsstelsels en economieën over de hele wereld.

Het is echter niet de Pandemie maar het zijn de Maatregelen die voor iedereen uitputtend en beschadigend zijn.

Wij, de wereldbevolking, zijn eerder het slachtoffer van  door de WHO (World Health Organization) verblinde wereldleiders, dan door de virussen die om ons heen hangen en soms de kop op steken.

prik.jpg


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *