De Franse Kissinger


0
Jacques Attali accueille Henry Kissinger au Palais de l'Elysée à Paris le 16 juin 1982, France. (Photo by Daniel SIMON/Gamma-Rapho via Getty Images)

Codes, codes, codes. Jacques Attali zegt dat we onze codes moeten veranderen. Codes van de sociale omgang, gedragscodes en (geen verrassing hier), onze genetische code. Door te knoeien met onze genetische code, beweert Jacques dat we deze kunnen veranderen “om een ​​beetje verantwoordelijker, medelevender, empathischer, zachter en toleranter te worden.” “Beheersing van de codes” is waar ze naar streven, met een verandering van alle wetten en regels die ons reguleren. Dit is wat volgens Jacques Attali het leven mogelijk zal maken voor toekomstige generaties, met als einddoel eeuwig leven door kunstmatige intelligentie. Wat er is gebeurd, is dat de heersers van de aarde samen hebben beraadslaagd om onze Schepper door zichzelf te vervangen. Ze beweren dat ze egoïsme en hebzucht kunnen verwijderen en vervangen door een code van altruïsme en empathie. En natuurlijk zullen zij beslissen welke sectoren nuttig zijn voor het leven en welke niet. Aldus Henry Makow.

Als we verder kijken naar Jacques Attali dan zien we dat hij zijn hele leven bezig is geweest met de toekomst van onze planeet. Heeft zijn omgang met Henry kissinger hem soms beinvloed? (foto) Die schreef in de jaren zeventig zijn Kissinger Report wat een enorme impact heeft gehad op onze hele samenleving tot nu toe. Goed om eens door te nemen. Interessant punt daaruit is dat daar nog uit wordt gegaan van een Global cooling sinds de jaren ’40. Dat punt hebben ze omgegooid. Hoe dan ook, beide mannen staan aan de wieg van een gedachtegoed wat van grote invloed is geweest op allerlei invloedrijke lieden. De gevolgen gaan we in de komende jaren ondervinden. Zie ook de link hieronder waarin nog wat meer wordt uitgediept.

https://brandnewtube.com/watch/04-jacques-attali-quot-the-french-kissinger-quot-depopulation_umLHSnKoVPorNgE.html

Het grotere geheel en de manieren waarop wordt toegewerkt naar een ‘one world gouvernment’ is te zien in de negendelige docu op youtube. Zeitgeist addendum. Een mooi inkijkje in de wereld van machthebbers en hun middelen.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4