DE KIJKMAATSCHAPPIJ


0

Het heeft even geduurd maar nu ben ik er uit……. wij hebben een kijkmaatschappij.
# onze roverheid kijkt mee bij ons online-gedrag.
# onze roverheid ‘kijkt’ met onze gesprekken mee d.m.v. de sleepwet.
# onze roverheid kijkt via de belastingdienst mee op onze bankrekening.
# onze roverheid kijkt via pinbetalingen mee bij ons bestedingsgedrag.
# onze roverheid kijkt via de kijkcijfers mee bij ons kijkgedrag.
# onze roverheid kijkt via apk-keuringen mee naar ons aantal gereden kilometers.
# onze roverheid kijkt via miljoenen camera’s en gsm-masten naar ons verplaatsingsgedrag.
# onze roverheid kijkt via het bevolkingsregister mee bij de samenstelling van ons huishouden.

Kortom, iedere seconde, iedere verplaatsing, iedere ademtocht kijkt big brother met ons mee. Dit zijn wij tot op zekere hoogte gaan accepteren als een ‘noodzakelijk’ kwaad wat weliswaar aanwezig was, maar nooit echt belemmerend…….. tot nu toe.
Nu begint de kijkmaatschappij echter ons functioneren, onze gezondheid, onze -het laatste restje- vrijheid, ja zelfs ons liefdesleven direct en op een allesvernietigende wijze te beïnvloeden, en wij staan erbij, kijken er naar en -althans de meeste van ons- accepteren het.

De kijkmaatschappij is op haar hoogtepunt waarbij wij massaal bekeken worden als wij ons slavenmasker niet dragen, bekeken worden als wij onze 1.5mtr verplichting niet nakomen, bekeken worden als wij maar enige vorm van affectie -een hand, omhelzing of kus- tonen, met als kers op de taart dat overheid en medeburgers meekijken in ons huis wie wij binnenlaten, en wij nu mogen shoppen in ‘kijkwinkels’ naar een aloud Chinees/communistisch recept.

Het fenomeen van afgedekte -VERBODEN- goederen in winkels is niet nieuw -het is een eeuwenoud elitair concept- en tijdens deze crisis zagen wij het o.a. al voorbij komen in Canada en België, hiermee duidelijk aantonend dat er slechts één ‘almachtige’ partij de regie heeft in deze coronashit, en er dus geregeerd wordt aan de hand van een vooraf bepaalde agenda en niet aan de hand van het ‘ziektebeeld.’

Wat wij nu in Nederland meemaken met de verkoop van slechts essentiële goederen in winkels, is de volgende stap in het mindcontrol proces, die van de ‘beloning’ voor uw gedrag.
Wij gaan stapje voor stapje, zodat de slapende meerderheid het niet door heeft, naar een maatschappij waarin ‘onze’ (R)overheid bepaalt wat u mag kopen/bezitten, in welke mate u mag reizen maar vooral in welke mate u hiertegen verzet mag plegen -lees: voor uzelf mag denken- aan de hand van het aloude beloningssysteem.
Volg onze regels en orders en wij verruimen uw leiband, verzet u tegen ons en wij garanderen u een bestaan op een absoluut minimumniveau, waarin u slechts de hoogst noodzakelijke dingen mag asnschaffen om uzelf in leven te houden……. het lijkt uit vervlogen tijden, maar kijk naar het oosten en het communistische voorbeeld staart ons recht in onze -bij vele nog steeds- gesloten ogen.

Wat heeft het afdekken, en verboden verklaren, van goederen in winkels nu eigenlijk met een virus te maken, als je op dat moment toch al in die winkel bent voor de aanschaf van je goedgekeurde slavenproducten? Juist, helemaal niets!
Deze maatregel heeft niets, maar dan ook niets te maken met het terugdringen van een virus, dit is een maatregel om ons te laten wennen aan het gegeven dat onze volksvertegenwoordigers -lees: hun puppetmasters- gaan bepalen wat wij nog mogen kopen/bezitten, aan de hand van een weging van ons eigen -eventuele subversieve- gedrag.
Wie bepaalt tenslotte wat er essentieel is voor een persoon en zijn gezondheid, zeker zo vlak voor kerstmis? Is het niet zo dat misschien juist die aankoop van dat cadeautje voor een geliefde, juist de aanschaf van dat ene kledingstuk of die langverwachte spelcomputer essentieel zijn voor onze gezondheid in deze donkere dagen, waarin steeds meer mensen zelfmoord plegen omdat zij totaal geen zicht meer hebben op welk momentje van geluk dan ook?

Met het sluiten van winkels, en het verboden verklaren van ‘niet essentiële producten’ helpt onze (R)overheid direct mee aan de zelfmoord van vele Nederlanders in deze inktzwarte tijden, en heeft zij niet alleen Syrisch maar ook Nederlands bloed aan haar handen.

Proost tijdens jouw kerstdiner Mark Rutte, ik weet met 100% zekerheid dat het jou aan niets zal ontbreken.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder