Waarom voeren ze dit beleid?


-1

Iedereen met een beetje gezond verstand denkt wat is hier in hemelsnaam aan de hand? Ze zien toch ook wel dat dit disproportionele maatregelen zijn waarbij de kosten van de schade die ontstaat niet opwegen tegen de baten? Natuurlijk zien de beleidsmakers dat. Die hebben allerlei rekenmeesters zitten die dat allemaal prima kunnen berekenen, immers dat doen ze al jaren. De mensen die nog denken dat dit onkunde is zouden beter moeten weten.

Er wordt een agenda uitgevoerd, er is iets in werking gezet. Wie daar precies achter zit is niet helemaal duidelijk. Dat ze diepe zakken hebben dat moge duidelijk zijn. Wie winnen er bijvoorbeeld bij deze crisis?

Dat stromannen als Rutte en de Jonge zich voor dit karretje laten spannen is een ander verhaal. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Het kan zijn dat hen iets is beloofd, voorgehouden. Posities, geld. Sommige mensen zijn daar gevoelig voor. Het kan ook zo zijn dat ze onderdeel zijn van een genootschap dat al zijn poppetjes op de juiste plaats heeft gezet. Niet ondenkbaar, er zijn talloze genootschappen en ze hebben alle tijd gehad om zich langzaam in positie te brengen. Wat ook nog een goede mogelijk is, is dat ze chantabel zijn. Nou heeft Rutte misschien niet meegevlogen in de lolita express, vrouwen lijken niet zijn interesse te hebben, maar het is niet ondenkbaar dat er andere zaken spelen. Zijn vriendenkring omvat namen die in heel specifieke dossiers zijn opgedoken.


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4