De leugen regeert


-1

Afgelopen Vrijdag werd op werkelijk het allerlaatste moment een demonstratie voor vrijheid verboden met als argument dat de aanwezigheid van dj’s het teveel op een evenement doet lijken en de 1.5meter regel niet te handhaven is voor 10.000 bezoekers.

Na een snelle rekensom voor een terrein van 200x300meter zou dat zelfs bij 30.000 personen nog kunnen.

Toch een kort geding kunnen regelen waar iedereen de uitkomst al van wist maar toch… Het kleine beetje vertrouwen in de zittende rechters is ook weer minder geworden. Gelukkig begint er toch wel beweging te komen bij Nederlanders en druppelt het malieveld toch vol vanaf 12 uur. Ook de supporters van een club uit Rotterdam en Den Haag zijn van de partij. Eigenlijk dezelfde groep die de dagen er voor monumenten bewaakte tegen vandalisme zoals op vele plaatsen in Nederland. U weet vast wel dat dit soort acties uitgevoerd worden uit naam van blm die vrolijk elke dag toestemming krijgen om te demonstreren tegen racisme en politiegeweld . Dezelfde demonstraties waar agenten dan ook op hun knieën gaan omdat politiegeweld vaak erg ver gaat.

Zondag geldt dat helaas niet. Mensen uit elke laag van de bevolking jong en oud lopen vrolijk huppelend over het veld en anderen mediteren. Toch moesten rondom het malieveld de toch al flink geraakte horeca sluiten zonder duidelijke reden en werden mensen met kinderen gesommeerd naar huis te gaan. Klaarblijkelijk wist justitie om 13.00uur al welk programma gevolgd ging worden.

Door de opkomst moest de burgemeester Remkes het verbod wel opheffen want het is natuurlijk flink gezichtsverlies als er niet naar zijn verbod geluisterd wordt.

Vanaf 14.00 uur begon het machtsvertoon van politie al. Het opdrijven van mensen 1 kant op om controle te krijgen. Dit werd opgemerkt dus groepen zoals de supporters willen weg om erger te voorkomen. Dat mocht niet. Het station werd afgesloten en ook de wegen richting parkeerplaatsen en fietsstallingen. Nu wordt het tijd voor actie want anders lukt het niet meer en deze betoging moest linksom of rechtsom negatief in beeld komen.

Gelukkig heeft justitie een groep eigen oproerkraaiers om de vlam in de pan te gooien zoals later op beelden terug te zien is. Beetje rumoer dus nu kan het waterkanon wat al klaar stond ingezet worden. Het liefst voor de beelden tegen de lief uitziende burgers die eigenlijk ook het sodom en gomorra van de maatschappij zijn. Ouderen en kinderen en alles er tussenin kregen klappen en de spuit er op. Als je niet snel genoeg ontwaakte uit je meditatie dan werd je dat bont en blauw.

Volgens onze minister-president blijken de relschoppers doorgesnoven mensen te zijn. Van de 400 arrestanten bleek niemand overigens een drugstest gedaan te hebben op last van de politie. Bijzonder dat de leider van ons zieke land toch over deze informatie beschikt.

Ik hoop dat alle mooie mensen die voor onze vrijheid daar aanwezig – en in beeld waren hun baan mogen behouden. Het is nogal iets om als doorgesnoven drugsgebruiker neergezet te worden. Mensen zijn voor minder hun baan kwijtgeraakt.

Iedereen bedankt die aanwezig was voor de vrijheid van ook u en onze kinderen.

M.Verheij.


Like it? Share with your friends!

-1
Michel V