EEN MOMENT VAN BEZINNING


1

Omdat de complottheorieën je tegenwoordig om de oren vliegen, en je door de bomen het bos niet meer kan zien, wil ik graag terug gaan naar een moment van bezinning.
Iedereen weet dat er een virus rondgegaan is over de gehele wereld, en hier is ook geen discussie over, dat is een eerste feit.
Dat er echter onder overkoepelende WHO-regie in praktisch ieder land een andere benadering, en bestrijding van dit virus zichtbaar was is een tweede feit.
Waarom als er een overkoepelend orgaan is, dat de hele wereld in een lockdown geplaatst heeft, is er toch in werkelijk ieder land een andere strategie en benadering………. vraagt u zich dit eens af !!!

In Nederland heeft onze overheid zich gehouden aan richtlijnen van het RIVM, die vanaf minuut één overal naast zaten en blunder op blunder gestapeld hebben. Dat is geen complotdenken, dat is feit nummer 3 wat u zelf op de site van het RIVM kunt natrekken.
Waarom bleef onze overheid achter een organisatie staan, met desastreuze gevolgen voor geheel Nederland, die vanaf het begin af aan blijk gaf van grote onkunde, het verspreiden van – naar later bleek – leugens, en tevens een organisatie die niet over zelflerend vermogen beschikt omdat men bleef blunderen……… vraagt u zich dit eens af !!!

Nederland werd vanaf het begin af aan laksheid verweten inzake het corona-virus, maar nu het virus – bewezen – zo goed als aan het verdwijnen is, worden er in ons land ongrondwettelijke zaken grondwettelijk gemaakt om ons gevangen te houden in het nieuwe normaal, waarom is dit……. vraagt u zich dit eens af !!!

Er is een ware willekeur aan handhavingsregels en boeteregimes ingesteld door heel Nederland, die werkelijk verschilt per bijna ieder postcode gebied. Als wij één centrale overheid hebben die – gezien de lockdown – het virus als groot gevaar inschat, en hiervoor zelfs stiekem de grondwet veranderd, waarom is men dan niet in staat tot een eenduidig beleid……… vraagt u zich dit eens af !!!

Een zéér groot aantal slachtoffers van – naar men zegt – corona is gevallen in de verzorgingstehuizen, daar waar vele ouderen letterlijk weg zaten te kwijnen door hun verplichte gevangenschap en het verbod op bezoek. Is het niet vreemd dat juist daar relatief de meeste slachtoffers gevallen zijn aan ‘corona’……. vraagt u zich dat eens af !!!

De bevolking moet op straffe van boetes, een strafblad en soms gevangenisstraffen te allen tijde een verplichte afstand houden, waar men zich ook bevindt, maar politici, politieagenten en BOA’s mogen, gezien de vele voorbeelden, bijna in elkaars nek hijgen, zonder gevolgen voor hun gezondheid. Is het virus zo selectief dat het deze groepen vrijwaart……. vraagt u zich dit eens af !!!

Terwijl nog vele ondernemers letterlijk vechten voor hun bestaan en hele bedrijfstakken nog steeds gesloten zijn, mogen vanaf 15 juni de sanitaire complexen van de campings weer open om tegemoed te komen aan de buitenlandse toeristen. Geeft u dit niet een beetje een heel vreemd gevoel…….. vraagt u zich dit eens af !!!

Terwijl we nu al opzettelijk – ter verdediging van de ‘tijdelijke’ noodwet – bang gemaakt worden voor een tweede corona-golf, wordt ons land weer opengesteld voor toerisme, en mogen we allemaal weer op vakantie in volgepropte vliegtuigen, omdat we daar niet besmet raken. Is dit niet héél erg tegenstrijdig…… vraagt u zich dit eens af !!!

Er wordt een, nog nimmer in de geschiedenis vertoonde, censuurcampagne gevoerd t.o.v. alles en iedereen die oprechte vragen stelt over dit virus, maar een bewezen charlatan als Ab Osterhaus, die ter bevordering van zijn eigen bankrekening onze overheid opzadelde met miljoenen waardeloze vaccins, mag overal aanschuiven om zijn ‘expertise’ te verkondigen. Is dat niet een heel klein beetje verdacht……… vraagt u zich dit eens af !!!

De man die momenteel aan het hoofd van ons land staat, RIVM kopstuk Jaap van Dissel, staat op een zwarte lijst van artsen wat algemeen bekend is. Toch mag deze, dus duidelijk omstreden, persoon beslissingen nemen die iedere Nederlander in zijn vrijheid, inkomen en gezondheid aantast. Is dit niet op zijn minst een beetje vreemd……. vraagt u zich dit eens af !!!

Er wordt door minister Hugo de Jonge een contract getekend met farmagigant AstraZeneca voor de levering van coronavaccins, terwijl dit bedrijf een geschiedenis heeft van schandalen en al 21x gerechtelijk veroordeeld is voor o.a. fraude, liegen in advertenties, het illegaal op de markt brengen van een niet goedgekeurd medicijn, het misbruiken van octrooiregels en liegen op patenten, het niet goed aangeven van bijwerkingen en het liegen in advertenties over goedkeuring van de FDA. Dit bedrijf dus, dat liegen zo ongeveer als modus operandi heeft geniet het volste vertrouwen van minister Hugo de Jonge, die over onze gezondheid gaat. Gaan uw nekharen hier niet een beetje van overeind staan…… vraagt u zich dit eens af !!!

Er is – zo ongeveer sinds mensenheugenis – ieder jaar sprake van een gigantische griepperiode, die vele levens kost. Nu corona rondwaart horen wij niets meer over de griep, en lijkt deze ons land dit jaar overgeslagen te hebben. Vindt u dit niet op zijn minst een beetje vreemd…….. vraagt u zich dit eens af !!!

Er zijn letterlijk mensen gestorven omdat uit naam van corona hun de broodnodige medische zorg is ontzegd. Operaties gingen niet door, kankerpatiënten kregen geen behandelingen en ga zo maar door. Toch hebben wij nergens inzicht gekregen in het aantal doden wat hierdoor gevallen is, en vielen er volgens onze overheid enkel ‘corona gerelateerde’ doden. Is er niet ergens een klein stemmetje dat zegt: dit klopt niet……. vraagt u zich dit eens af !!!

De horeca, kappers, sportscholen, scholen en nog veel meer bedrijven moesten verplicht dicht, maar wij mochten nog steeds massaal naar de supermarkt, de bouwmarkt en de tuincentra. Schuurt dit niet een beetje met uw gevoel voor logica…….. vraagt u zich dit eens af !!!

Maar bovenal moet u zich eens afvragen waarom alle gesprekken en ‘onderzoeken’ die tot de gevangenname van geheel Nederland geleid hebben, voor iedereen en zelfs de Tweede Kamer geheim moeten blijven. Als er sprake is van zulke ingrijpende maatregelen, dan wil je als overheid draagvlak voor de genomen maatregelen en speel je dus geheel open kaart om dit te verkrijgen, tenminste als je een overheid hebt die daadwerkelijk het belang van het volk als prioriteit heeft…………. en denkt u daar maar eens over na !!!

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder