De lollipop test voor je kinderen is niet zo onschuldig als het lijkt!


2

Als de basisscholen straks weer opengaan dan wil men een nieuw type test gaan invoeren, de lollie test (zie link onder artikel). Alle kinderen sabbelen een tijdje op een soort teststaafje en die gaan in een verzamelkoker en allemaal de PCR machine in. Bij een positieve uitslag gaat de hele klas in quarantaine. Simpel en snel. Maar is dit wel zo veilig? In de onderstaande video legt een gepensioneerde Duitse wetenschapper uit wat de gevaren zijn. Die zijn er op verschillende vlakken. Loskomende microvezels (kauwen) die telkens weer in het lichaam komen en residu van verschillende kankerverwekkende stoffen die in het lichaam terechtkomen.

Gevaar zit hem ook in de herhaling van de test, door telkens te testen stapelt de belasting aan de gevaarlijke stoffen zich in het lichaam op. Op langere termijn is dit gevaarlijk. Besef ook dat ook al zegt men dat dit soort testen ‘veilig’ is, ze allemaal onder het mom van een noodsituatie zijn toegelaten. Dus allemaal met minder procedures, testfases etc.

Een ander aspect wat bizar is, de PCR techniek die wordt toegepast moet uitermate schoon gebeuren, nu pakken alle kinderen een staafje vast wat uiteindelijk in de PCR machine komt. Dit is vragen om problemen omdat alle staafjes besmet zullen zijn met allerlei vervuiling. De resultaten van deze analyse kunnen niet serieus worden genomen! Waarschuw het bestuur van uw school, wijs hen op de gevaren die deze testmethode met zich meebrengt!

https://www.destentor.nl/elburg/elburgse-basisschool-test-als-eerste-kinderen-preventief-met-pcr-lolly-daar-sabbelen-ze-dertig-seconden-op~ad279a4b/


Like it? Share with your friends!

2
Frontier4