Sovjet style Canada: Dokter opgesloten in psychiatrische afdeling die doodgeboorte-explosie bij ‘gevaccineerde’ moeders onthulde (Interview)


-1

(vertaald van RAIR foundation USA)

De Sovjet-Unie beweerde vaak dat dissidenten “geestelijke problemen” hadden en sloot hen op in gestichten, hield hen gedrogeerd, en uiteindelijk zouden ze sterven.

In november dienden Dr. Melvin Bruchet en zijn vriend, Dr. Daniel Nagase, strafrechtelijke klachten in tegen verkozen en aangestelde Canadese regeringsfunctionarissen in Brits Columbia over een mogelijk belangenconflict met betrekking tot provinciale lockdowns, vaccinatiemandaten en vaccinpaspoorten. De artsen brachten een ernstige stijging van doodgeboorten aan het licht in een ziekenhuis in Vancouver. De vrouwen werden in alle gevallen geïnjecteerd met het experimentele Covid “vaccin”. In december 2021, herinnerend aan de behandeling van dissidenten door de Sovjet Unie, richtte de Canadese regering zich op Dr. Melvin Bruchet en plaatste hem onwettig in hechtenis tegen zijn wil.


Doodgeboorte-epidemie in Canada

In november 2021 berichtte de RAIR Foundation USA dat doodgeboorten bij volledig “gevaccineerde” vrouwen explosief toenemen in Canada,

....in Waterloo, Ontario, zijn 86 gevallen gemeld in zes maanden, vergeleken met normaal vijf tot zes per jaar, zegt dokter Daniel Nagase. "Dat is hoogst ongebruikelijk."

In het Lions Gate Hospital in Vancouver, Brits Columbia, werden in 24 uur 13 doodgeborenen geregistreerd, meldde de arts. Dr. Nagase werkte tot voor kort in een ziekenhuis in Alberta, maar zei dat hij was ontslagen nadat hij drie covidepatiënten met ivermectine had behandeld in het Rimbey Hospital and Care Centre." 

Opsluiting in Sovjetstijl

Op 8 december had Dr. Bruchet ruzie met een huurder over luide muziek in zijn flatgebouw (een relatief vaak voorkomend verschijnsel). Het is onduidelijk of de huurder hem heeft aangegeven als kandidaat voor de geestelijke gezondheidswet of iemand anders. Plotseling was Dr. Bruchet het doelwit van de Royal Canadian Mounted Police (RCMP).

Terwijl Dr. Nagase in zijn huis werd ondervraagd, daalden drie RCMP politieauto’s en zes RCMP agenten op Dr. Bruchet af en sleepten hem in handboeien mee voor een “psychische evaluatie”.

De eerste diagnose die door het ziekenhuis werd gesteld was “frontale kwab dementie” na het maken van een PET-scan. Volgens Dr. Nagase is een dergelijke situatie normaal gesproken geen reden voor opsluiting – alleen een diagnose en het naar huis sturen van de betrokkene. Aangezien Bruchet 81 jaar is, zou iemand die de situatie niet kent, kunnen aannemen dat dit juist was. Dat was niet het geval.

Dr. Nagase werd op de hoogte gesteld van de situatie en slaagde erin hem van de psychiatrische afdeling te halen met een dagpas met de belofte dat hij op eigen verantwoording zou terugkeren. Dr. Bruchet keerde terug omdat het ziekenhuis dreigde de politie achter hem aan te sturen.

Het ziekenhuis deed toen een tweede evaluatie en diagnosticeerde hem met “mania”, een aandoening die veronderstelt dat de persoon uitbarstingen kan hebben en misschien zelfs gevaarlijk kan zijn. Ze ontnamen de dokter toen de toegang tot zijn telefoon.

Dr. Nagase was bezorgd dat het ziekenhuis hem Abilify zou hebben gegeven, een medicijn dat vaak wordt gebruikt om mentale en stemmingsstoornissen te behandelen en dat niet aan oudere patiënten mag worden gegeven. Bovendien maakte de arts zich zorgen omdat Dr. Bruchet abnormaal onduidelijk sprak. Een veel voorkomende bijwerking van het krachtige anti-psychotische medicijn.

De Sovjet Unie was berucht om het gebruik van psychiatrische medicijnen om dissidenten in diskrediet te brengen. De Sovjets beweerden vaak dat dissidenten “geestelijke problemen” hadden en sloten hen op in gestichten, hielden hen gedrogeerd en uiteindelijk zouden ze sterven. Is dit veel anders?

De vraag blijft: werd Dr. Bruchet onwettig vastgehouden omdat hij het verband aantoonde tussen doodgeboorten en de Covid vaccins? Of omdat hij ruzie had met zijn huurder over harde muziek? Of was Dr. Bruchet’s leeftijd een handig excuus? “Dr. Mel,” zoals hij liefkozend wordt genoemd, heeft vele jaren als arts gewerkt in Brits Columbia.

Hier volgt een exclusief interview met Dr. Sam Dube, een Canadese arts die RAIR informeert over de verontrustende situatie:


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4