DE NOODZAAK VAN DE VERSOEPELING


-1

Voor velen zal ik mij met dit schrijven op het randje van de ‘complotgekte’ gaan begeven, en mag ik misschien een alu-hoedje aan gaan schaffen, maar wie het nieuws rondom de coronabullshit daadwerkelijk heeft gevolgd, zal er een kern van waarheid in herkennen.
Al weken, zo niet maanden, worden wij door onze overheid – die vanaf het allereerste begin overal naast zat – voorbereid op het feit dat er een tweede coronagolf gaat komen.

Onze overheid heeft tot nu toe niet één prognose kunnen geven waarbij zij het gelijk aan hun zijde hadden, maar met alle stelligheid ter wereld weten zij dat er een tweede golf komt.
Voor de oplettende kijker is dit uiteraard geen verrassing, op de hoogte als zij zijn van het feit dat iedere griep weer een (gemuteerde) comeback maakt, maar voor de ‘vrezers’ onder ons is dit het figuurlijke pistool dat men elke dag op het achterhoofd gericht voelt.

Waarom weet onze overheid die – nogmaals – tot op heden van een grote mate van incompetentie blijk gaf, dat er een tweede golf aankomt? Simpelweg omdat zij deze nodig hebben. Punt.
Aan de veelbesproken noodwet kan de oplettende kijker al zien dat de rode draad van het coronaverhaal, niet de bescherming van onze gezondheid is, maar slechts de beperking van onze grondwettelijke rechten.

Hoe zorg je ervoor dat deze rode draad, voor velen onzichtbaar, leidend blijft in jouw beleid zeker in de aanloop naar onzekere verkiezingen – wat die neppeilingen ook beweren – je houdt de dreiging constant.
Omdat elk griepvirus zich tijdens de zomerperiode niet laat zien mogen wij nu, bij gratie van Caesar Rutte, een soort van ‘schijnvrijheid’ ervaren, waarna de staatsteugels bij de herintroductie van de griep…… eeuuh het coronavirus weer aangetrokken worden.

Aangezien uiteraard het hele land niet zo achterlijk is om te geloven dat corona in tijden van – zo goed als – nul besmettingen weer de kop op zal steken, is het zaak om weer een ‘legitieme’ rede te vinden voor de herintroductie…… en voila zie hier de daadwerkelijke betekenis van uw recht om wederom het vliegtuig in te stappen.

Het is ook niet dat Rutte het verbergt hé mensen. Terwijl veel ondernemers nog steeds aan het gas liggen, het nieuwe normaal onze staats-enkelband is geworden en hele gezinnen van elkaar vervreemden benoemt hij het gewoon letterlijk ter verdediging van nog steeds absurde regels: als er straks weer mensen van vakantie terugkomen die het virus kunnen dragen!!!

Je doet dus alles, maar dan ook alles om dit ‘virus’ uitgebannen te krijgen, je offert daar zelfs je hele economie voor op, maar tijdens het vakantieseizoen mogen we het wel weer gewoon massaal gaan importeren.
Wie hier ook nog maar enige logica in kan ontdekken, en nog steeds niet inziet dat wij inmiddels in een totalitaire dictatuur leven, die hoeft zich om corona niet druk te maken want die is al permanent besmet met het achterlijkheidsvirus.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder