DE KAT OP HET SPEK BINDEN


-1

Vraagje: kan onze roverheid zich nog ongeloofwaardiger maken tijdens deze corona-crisis?
Antwoord: ja dat kan.
Hoe dan: door de belastingdienst ‘onze’ corona-trackingsapp te laten ontwikkelen.

Ja u leest het goed mensen de belastingdienst, de overheidsinstantie die datalek op datalek heeft, gaat sanenwerken met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, ook wel bekend als de Sicherheitsabteilung van ons aller Hugo de Jonge, om onze tracking-app te ontwikkelen vanwege hun technische infrastructuur.
Om het nu eens populair te benoemen: hoe dan?

De belastingdienst die o.a. in 2017, 2018 en 2019 datalekken heeft gemeld – in 2017 alleen al 1275 gevallen, waarvan 84 met hoog risico – is dus geselecteerd vanwege hun technische infrastructuur, een structuur die zijzelf al jarenlang niet op orde hebben.

Hoeveel ongeloofwaardigheid mag er nog ‘ingebakken’ worden in het hele coronaverhaal, voordat bij ook de slapende meerderheid een keer een lampje gaat branden?
Nu snap ik, als reeds wakker persoon, uiteraard waarom onze nationale ‘trots’ is ingeschakeld bij een traject waarbij het gehele volk gevolgd gaat worden – noem het een gestapo-blauwdruk – want wij weten uiteraard uit ondervinding, o.a. door de toeslagen affaire, hoe deze verheven dienst over ons denkt: iedereen is schuldig tot het tegendeel is bewezen.
Tevens blijkt, door hun eigen geblunder, dat de belastingdienst jarenlang tegen de wet in miljoenen privacygevoelige kentekenfoto’s bewaard heeft op verkeerde computer systemen.

Als u zich afvraagt of het goed komt met onze privacy bij deze tracking-app, dan kan ik u slechts melden: natuurlijk, want Hugo de Jonge zegt van wel.

Slaap lekker verder mensen.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder