De samenhang


0

De chaos op luchthavens, de hoge brandstofprijzen, de huidige voedselvoorziening die onder druk staat, de Covid hoax. Alles heeft uiteindelijk hetzelfde doel en dat is de verkleining van de menselijke impact op de aarde.

Of het in de vorm van het ontmoedigen van reizen is door chaos op luchthavens of hoge brandstofprijzen, het promoten van kweekvlees en insectenproteinen of het zorgen voor meer ziekte en (over)sterfte door vaccinaties. Alles draait erom om de huidige welvaart en populatie in te krimpen en op die manier de ongebreidelde groei te stoppen. Wellicht een mooi streven zult u denken. Het kan natuurlijk ook veel beter. Dat weten we allemaal.

Het probleem is echter dat diegenen die de regeltjes voor ons uitrollen ook diegenen zijn die allemaal rijk zijn geworden door de teugels te laten vieren en milieudelicten oogluikend toe te staan. Diegenen die de smerigheid uit autobrandstoffen haalden om aan de emissienormen te voldoen maar die het vervolgens naar Afrika exporteerden of het in scheepsdiesel stopten om het op die manier weer te verbranden op zee. Kijkt u de documentaire ‘beerput Nederland’ maar eens op Youtube. Zeer verhelderend. Neem daarbij nog allerlei andere schandalen zoals de 1600 kinderen die nog altijd niet terug zijn, het is ongehoord!

Het tijdstip om deze ‘schoonmaakactie’ te houden is ook niet toevallig. De machtigen onder ons hebben de schulden zo ver op laten lopen dat het financieel systeem aan het vastlopen is. Alles is eruit geperst en nu, onder het mom van een oorlog in de Oekraïne zegt men dat we daardoor een hoge inflatie hebben. De werkelijkheid is dat ze al vele jaren met geld strooien dat ongelimiteerd is bijgedrukt en dat ze dit nu eigenlijk niet meer kunnen verbergen. Zij hebben de schaapjes op het droge, nu is het de zaak om de boel gecontroleerd naar de klote te helpen en daarna een controlestaat op te bouwen waar ze als goden zullen leven. De kleine groep werkers zal controleerbaar zijn en kort en klein worden gehouden middels medicatie en/of vaccinaties. Corona en klimaat zijn handige, moeilijk te controleren middelen die door een gecorrumpeerde wetenschap worden gefaciliteerd.

Veel mensen willen er (nog) niet aan maar de prijs voor de kop in het zand zal duur zijn. Open je ogen voor de jarenlange misdaden van onze ‘leiders’ en besef dat je kinderen de dupe zullen zijn van jouw wegkijken. Onafhankelijke wetenschap en journalistiek is er nauwelijks meer. Onderzoek het als je het aan kunt en trek je conclusies!

https://www.blckbx.tv/corona/bekentenis-duitse-autoriteiten-over-bijwerkingen-legt-bom-onder-vaccinatiebeleid


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4