Agnes haar kop niet in het zand maar in het achterste van de overheid!


-1

In Duitsland is nu naar buiten gebracht dat 1 op de 5000 mensen ernstige bijwerkingen ervaart van de Covid prikken. Waarom horen we daarover niets in de Nederlandse media? Nee die nodigen Gommers en de Covid heks weer uit. Om te praten over nieuwe maatregelen..ook van Ranst is in België aan het voorsorteren op nieuwe maatregelen in september.

Het Lareb heeft veel meer meldingen van bijwerkingen van de Covid vaccins gehad dan ze hadden ingeschat. Mmmmh dat is bijzonder.

We lezen ook in diverse media dat ambulances tot wel 18% meer moeten uitrukken dan voor het vaccinatietijdperk. Ook wonderlijk. Hoe komt dat toch? Het Lareb lijkt zich voornamelijk bezig te houden met het downplayen van alle problematiek.

Een terechte opmerking hierboven, de rare taakstelling die het Lareb zichzelf toebedeeld. Waarom? Moet er iets verhuld blijven? Het is sowieso vreemd natuurlijk dat men over een nog te maken vaccin van tevoren al weet dat er “onterechte” ongerustheid is in de samenleving. Het is toch een voor mensen nieuwe techniek? Die mRNA? Hoe dan ook, in Duitsland weet men inmiddels dat de prikjes gevaarlijk kunnen zijn. In Nederland wil men het blijkbaar nog niet weten, daar ziet men dat er al maanden oversterfte is. Dat in combinatie met 15x meer meldingen van bijwerkingen lijkt me toch echt wel wat meer onderzoek waard. Wat is de agenda van Agnes?

Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4