De spelregels worden onder je neus veranderd


1

‘Mag je werkgever je vragen of je bent gevaccineerd?’, Dit is een vraag die veel mensen de laatste tijd bezig houdt. De informatie die de rijksoverheid tot voor kort had staan was heel duidelijk. Nee, dat mag niet. Onlangs veranderde men de tekst in ja dat mag als er een goede reden is. Compleet bizar, maar helemaal in de traditie van het ‘nieuwe normaal’. We zien het bij allerlei instanties.

De WHO die de definitie van verkrijgen van natuurlijke immuniteit veranderd naar alleen maar immuniteit na vaccinatie. De overheden die gentherapie verkopen als vaccins.

Het Amerikaanse gezondheidsagentschap CDC dat stilletjes de definitie van het woord ‘vaccin’ aanpast. Op 26 augustus luidde de definitie van ‘vaccin’ nog: ‘een product dat iemands immuunsysteem stimuleert om immuniteit op te wekken tegen een specifieke ziekte’. De definitie van ‘vaccinatie’ is nu: ‘het inbrengen van een vaccin in het lichaam om bescherming op te wekken tegen een specifieke ziekte’. Het agentschap heeft ‘immuniteit’ helemaal weggelaten. Een woordvoerder zei dat de nieuwe definitie ‘transparanter’ is.

We zien dat informatie wordt aangepast om de druk op ongevaccineerden zo hoog mogelijk op te voeren.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4