De WEF trein dendert nog door!


-1

Iedereen was blij toen Boris Johnson aftrad en wederom toen Draghi zijn ontslag aanbood. Op zich logisch, deze kwaadaardige types kun je maar beter kwijt dan rijk zijn.

Mooi ook dat toen Draghi weer om steun kwam vragen in het parlement dat hij ruim is afgewezen. De vraag is echter of het uitmaakt. In het Verenigd koninkrijk schijnen de drie kandidaten die nog over zijn om hem op te volgen ook weer WEF adepten te zijn. Komen de Engelsen van de regen in de drup?

In Nederland zagen we vertragingstactiek van Rutte en consorten. Eerst aftreden vanwege schandalige praktijken en dan een jaar lang traineren na de fraudulente verkiezingen en vervolgens met hetzelfde clubje weer doorgaan. Het zou ons niet verbazen als Draghi op dezelfde manier tijd gaat rekken in Italië.  Alvorens er een nieuwe WEFhoer aan zal treden…

Vandaag mooie actie in Den Haag en Amsterdam, die vlag tegen het torentje vonden ze niet leuk. Wij wel. In deze trieste tijden zijn dit soort acties een vrolijke noot! Het mooie van de protesten van de laatste weken is de uitstraling naar het buitenland. Al worden de acties in binnenland momenteel doodgezwegen er is een enorme inspirerende kracht van uitgegaan de hele wereld over. Laat je niet kisten mensen!! Doorgaan.


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4