De wereld keert zich tegen Bill Gates


-6

De mensen zijn Bill Gates zat aan het worden, nadat hij vanaf het begin van de Coronacrisis tot op heden veel in de media is geweest. Veel verschillende media vroegen daarom op 13 juni om de hastag #ExposeBillGates te gebruiken.

Heel veel mensen die Twitter gebruiken deden hier graag aan mee. Al snel werd dit een hit. Mensen vragen zich af of Bill Gates geïnteresseerd is om de mensen te helpen met zijn bijdrage aan de WHO (World Health Organization), de lockdown maatregelen en wat hij allemaal zegt over vaccins.

Schrijver Peter Voogd twitterde dat hij Bill Gates nooit heeft gemogen. De man heeft niet het beste met de mensheid voor.

Ook de schrijfster van Target Africa: Ideological Neocolonialism in the Twenty-First Century (Obianuju Ekecha) schept genoegen in het feit dat #ExposeBillGates momenteel erg populair is op Twitter. Zij volgt Bill al 10 jaar over zijn plannen rond de wereld overpopulatie. Lees mijn boek zegt ze, ik schrijf hier over. Dit soort mensen haten ons.

Veel mensen zeggen het vaccin te weigeren. Waaronder schrijfster Michelle Malkin. Het idee dat Bill Gates heeft om mensen te vaccineren met een microchip was tot mei 2020 al een miljoen keer gezegd op social media. Dit zegt Zignal Labs van een software bedrijf. Bill Gates is een gesprek van onderwerp.

http://www.laici.va/content/laici/en/sezioni/donna/notizie/an-african-woman-s-open-letter-to-melinda-gates.html


Like it? Share with your friends!

-6
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *