De wereld volgens jullie


-1

Hallo mede strijders lezers en andere lieve luitjes

Op Facebook zit ik op veel verzetsgroepjes tegen de Overheid. Groepjes als Oprutte en Het volk regeert, Virus Waanzin enz. Daar plaats ik ook wel eens een oproepje namens het Burger Front om jullie verhalen met ons te delen.

Met jullie verhalen bedoelen we jullie belevenissen, emoties, kijk op de crisis en vooral jullie ervaringen in deze roerige emotionele tijd. Je kunt van alles inzenden, van foto’s tot video’s verhalen en alles wat er maar in je opkomt. Op deze manier delen we jullie verhalen met anderen in de hoop dat er mensen gaan nadenken. Nog steeds wordt niet alles verteld en er gebeurt momenteel juist zoveel in Nederland wat mensen moeten weten. We willen onwetende mensen wetend maken en slapende mensen wakker. Jullie kunnen hier uitstekend bij helpen. Wat ik wel vraag, het hoeft niet maar het mag is om jullie beroep, woonplaats te benoemen. Die gebruik ik meestal als korte inleiding op jullie ingezonden stukjes. Willen jullie dat niet? Is dat geen enkel probleem. Anoniem mag natuurlijk ook.

Ik beloof hierbij wel dat ik de verhalen niet zal veranderen. Waarom niet? Omdat hoe rauwer ze zijn, hoe echter het overkomt op de lezer. Dat is ons doel.

Wij willen heel graag weten hoe de wereld er volgens jullie uit ziet. Deel jullie verhaal met ons. Dat kan via elviertje75@gmail.com. Dan wordt het gepubliceerd en hopelijk ook gelezen.

Ik hoop jullie te lezen

Warme groet van Elviera (vrijwilligster BF)

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *