De WHO is er voor.. de industrie & elite..!


0

(Want to Know)

De WHO is er voor.. de industrie & elite..!

Wanneer gaan wij als mensheid de valse autoriteiten ontmaskeren..? Wanneer zien we dat de zogenaamde goed-bedoelende leiders maskers dragen? En dat hun daden gecamoufleerd een andere agenda uitvoeren, dan die ze zéggen uit te voeren? Wanneer beseffen we, dat als we dóórgaan met het aanstellen van politieke figuren, die eerst smeken om onze stem bij verkiezingen, om de stemmers daarna volledig links te laten liggen, we het feitelijk aan onszelf te wijten hebben, dat we opgezadeld zitten met de humbug van leiders en organisaties die ons kwaad doen, in plaats van goed..?

Kunnen we het niet gelóven, dat we massaal worden misleid..? Kennelijk.. Dus is het eigenlijk héél eenvoudig. Kijk naar onszelf, ons gedrag en ons gevoel bij het accepteren en ja, zelfs verheerlijken van autoriteiten.. Dan zullen we letterlijk en figuurlijk voelen, hoe we onszelf naar benéden halen. Onszelf vreselijk tekort doen, door onze macht uit handen te geven. Over het hoe en waarom we dit doen, kun je boeken volschrijven.

Dat is dan ook al gedaan.. In het ‘systeem’ van de mens, is een bepaalde ‘slaafsheid’ ingebouwd, waardoor we in de eerste plaats ons zelfvertrouwen verliezen en onszelf als ‘minderwaardig’ kwalificeren. Om vervolgens de leider te aanbidden, die zegt dátgene voor ons te willen doen, wat wij niet menen te kunnen..!

Lees verder:
https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/big-pharma/de-who-is-er-voor-de-industrie-elite/

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *