Dodelijke lucht in ziekenhuis voor coronapatienten!!!


0

Er sterven te veel Coronapatiënten onnodig door de beademingsmachines. Gepensioneerd IC arts dr Jacob de Leeuwe luidt de noodklok. Hij deelde dit op Facebook met een tekst in een afbeelding, maar dat werd snel gecensureerd. De afbeelding staat overigens nog wel online.

De Leeuwe vertelt het volgende: 

De arts vertelt dat hij jaren in Leids Academische Ziekenhuis heeft gewerkt. De patiënten die worden beademd krijgen vieze lucht binnen. Ze krijgen allemaal virussen in hun longen. Als de lucht niet ververst wordt (dat gebeurt nooit), worden de patiënten alleen maar zieker. De lucht is er droog en warm. Veel patiënten zijn hierdoor besmet en overleden.

Het is dus de lucht in ziekenhuizen die de patiënt ziek maakt zegt De Leeuwe. Als je niet in het ziekenhuis hoeft te zijn of in een verpleeghuis of verzorgingshuis, ga er niet heen. De verwarming staat daar altijd aan, ook in de zomer. Het is daar te warm. De lucht is er te droog en de ramen zijn er altijd gesloten. Daarom gaan daar zoveel mensen dood.

Rutte laat zich enorm in de maling nemen door het RIVM en de WHO. Er zijn hooguit duizend COVID19 doden gevallen in India, op een bevolking van 1,2 miljoen mensen. Deze mensen zijn erg vaak buiten. Hun huizen hebben vaak geen ramen waardoor ze automatisch doorluchten. In Nederland vielen er 6000 do-den. In Israel 250. Dit allemaal omdat daar  door gelucht wordt.

Mondkapjes gaan niemand helpen. Schijnveiligheid,

De arts waarschuwt iedereen zich niet in de maling te laten nemen door onder andere de EU, Rutte, WHO, RIVM, (Jaap van Dissel in het bijzonder) en die bangmaker Osterhaus. Verzet je tegen deze idiote dictatuur van de stupiditeit beëindigt de gepensioneerde IC arts. Op Facebook mocht ik niet worden gelezen, door Bill Gates ook niet.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3