DWN-SPECIAL – Rapport: Amerikaanse leger valt de CIA in Frankfurt binnen wegens “Amerikaanse verkiezingsmanipulatie”


2

Thomas McInerney, de gepensioneerde Amerikaanse driesterrengeneraal, zegt dat speciale troepen van de VS een inval deden in een CIA-faciliteit in Frankfurt am Main. Ze zouden beveiligde servers hebben gehad die een rol hadden moeten spelen bij de vermeende manipulatie van de Amerikaanse verkiezingen.

Thomas McInerney, gepensioneerd luitenant-generaal van de Amerikaanse luchtmacht, die op militaire topposities in het Pentagon had gediend, deelde het “WWW Broadcasting Network” mee dat Amerikaanse speciale troepen (waarschijnlijk de “Delta Force”) het terrein van een serverfarm hadden binnengevallen. CIA in Frankfurt am Main. Verschillende CIA-servers zouden aantonen dat er in de VS verkiezingsmanipulatie heeft plaatsgevonden om Donald Trump ‘omver te werpen’.

Tijdens de aanval had er een vuurgevecht moeten plaatsvinden. Vijf soldaten en een paramilitair van de CIA zouden zijn gedood. Maar het aantal doden moet nog worden bevestigd. McInerney spreekt van “verraad”. De servers die de driesterrengeneraal beweert te zijn gebruikt bij de Amerikaanse verkiezingen, zouden zijn beveiligd.

Het vermeende incident in Frankfurt am Main doet momenteel de ronde op sociale media. Als de verwijzing naar het incident niet afkomstig was van een hoge Amerikaanse generaal, had het als onzin kunnen worden afgedaan.

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/507877/DWN-SPEZIAL-Bericht-US-Armee-fuehrt-Razzia-bei-CIA-in-Frankfurt-wegen-US-Wahlmanipulation-durch


Like it? Share with your friends!

2